banner564

Zafer istiyor

Başbakan Erdoğan, son 11 yılın en önemli seçimine gireceklerini söyledi

Zafer istiyor
banner598

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "30 Mart, İstanbul'un dünyaya bir kez daha demokrasiyi, barışı, kardeşliği, dayanışmayı haykıracağı bir tarihtir. 30 Mart, İstanbul'un tüm dünyaya Türkiye'nin etkisini, Türkiye'nin gücünü, Türkiye'nin tarihiyle, ecdadıyla, medeniyet tasavvuruyla büyüklüğünü göstereceği tarihtir" dedi.

   Erdoğan, partisinin Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen İstanbul belediye başkan adayları tanıtım toplantısındaki konuşmasında, İstanbul-Ankara arasına yüksek hızlı treni yaptıklarını, Eskişehir-Ankara arasında hızlı trenin çalıştığını, 1-2 ay içerisinde İstanbul-Ankara arasında da yüksek hızlı trenin çalışır hale Kralbet geleceğini, test sürüşlerinin bitmek üzere olduğunu, Ankara-Konya, Konya-Eskişehir arasındaki trenin çalıştığını ve diğer illerle bağlantıların devam ettiğini anlattı.

   İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yapıldığını, İzmit geçişinde "muhteşem" bir asma köprü yapıldığını, dünyadaki ilkler arasında yer aldığını, 15 Mart gibi açılmasını umut ettiklerini dile getiren Erdoğan, çalışmaların bitmek üzere olduğunu, çok kısa bir zamanda betonların suyun üstüne çıktığının görüleceğini ifade etti.

   Erdoğan, "Biz, bunların akıllarının almadığı şeyleri gerçekleştiriyoruz, çünkü dertliyiz. Çünkü biz bu millete sevdalıyız, bu ülkeye sevdalıyız. Evelallah dünyada ne yapılıyorsa onun daha ileri olanını yapmanın gayreti içerisindeyiz" dedi.

 

Tüm imkanlar kullanılacak

 

   İstanbul'un, dünya şehirlerinin, dünya başkentlerinin timsali bir şehir olduğunu belirten Erdoğan, şöyle konuştu:

   "80 vilayetin İstanbul'a bakıp, İstanbul'u örnek aldığını unutmayacağız. Dünya şehirlerinin, dünya başkentlerinin İstanbul'dan ilham aldıklarını unutmayacağız. İstanbullu olmak, İstanbul'da yaşamak elbette bir insan için büyük bahtiyarlıktır, büyük talihtir. Fakat İstanbullular, 80 vilayete karşı, dünya başkentlerine karşı omuzlarında sorumluluk taşırlar. İşte bu sorumluluğu hiç bir zaman unutmayacağız. 30 Mart, bu sorumluluğun tecelli edeceği tarihtir. 30 Mart, İstanbul'un dünyaya bir kez daha demokrasiyi, barışı, kardeşliği, dayanışmayı haykıracağı bir tarihtir. 30 Mart, İstanbul'un tüm dünyaya Türkiye'nin etkisini, Türkiye'nin gücünü, Türkiye'nin tarihiyle, ecdadıyla, medeniyet tasavvuruyla büyüklüğünü göstereceği tarihtir.

   Son 11 yılın en önemli seçimine giriyoruz. Sadece İstanbul için değil, Türkiye için, hatta tüm dünya mazlumları için son derece önemli bir seçime giriyoruz. Bir anlık ihmale bile tahammülümüz yok. Bir anlık rehavete dahi fırsatımız olamaz. 2 ay boyunca, bütün İstanbul'u kapı kapı dolaşmaya hazır mıyız? Bütün İstanbul'la yüz yüze, göz göze, rube ru görüşmek zorundayız. Buna hazır mıyız? Bizim seçim stratejimiz, her zaman, her seçimde, gönülden gönüle irtibat kurma üzerine inşa edilmiştir. Kampanyamız için elimizdeki tüm imkanları sonuna kadar kullanacağız ama hepsinden daha çok gönlümüzü, kalbimizi ortaya koyacağız. Samimiyet, kararlılık, cesaret bu seçimde de şiarımız olacak."

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2014, 23:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473