banner564

Erdoğan’a ağır eleştiri

Haluk Koç, "Gencecik fidanlar birer, birer toprağa düşüyor cumhurbaşkanı muhataralara fıkra anlatıyor" dedi

Erdoğan’a ağır eleştiri
banner598
CHP Sözcüsü Haluk Koç gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP'nin seçim hükümetinde yer almayacağını vurgulayan Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "E zaten Beştepe'nin adresini bilmeyenlerle de bizim vakit geçirecek bir zamanımız yok" şeklindeki sözlerine, "Türkiye'yi 13 yıldır yönetenler hiç sorumlulukları yokmuş gibi gündemlerini saraya kilitlemişler. Yok sarayın adresini biliyormuş, bilmiyormuş. Varsa, yoksa saray. Yere batsın senin sarayın" diyerek tepki gösterdi.
Koç, "Bir tarafta gencecik fidanlar birer, birer toprağa düşüyor. Diğer tarafta bu ülkenin Cumhurbaşkanı muhataralara fıkra anlatıyor. Senin deyimine göre 'aileler mutlu oluyor.' Aileler yanıyor" dedi.

“CHP seçim hükümetinde yer almayacak”
Koalisyon hükümeti ve seçim hükümetine ilişkin Koç, "CHP'nin seçim hükümetinde yer alması söz konusu değil" dedi.
Koç, "Türkiye'de tek bir kişi kendi korkuları, ihtirasları ile, kirli tertip ve planları ile Türkiye'yi rehin almıştır. Seçimle gelmiştir seçimle gitmemek için her yolu deneyebilecek durumdadır. Her kaosu körükleyebilecek gözü karalıktadır" ifadelerini kullandı.

“Yere batsın senin sarayın”
CHP Genel Başkanı Haluk Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Beştepe'nin adresini bilmeyenlerle geçirecek zamanımız yok.’ sözlerine sert tepki gösterdi. 
Koç, “Türkiye’nin gündemi; ateş düşen ocaklar, şehit olan gencecik fidanlardır. Türkiye ateş çemberine döndü. 13 yıllık yönetenler hiç sorumlukları yokmuş gibi gündemleri saraya kilitledi. Varsa saray yoksa saray. Yere batsın senin sarayın!” dedi. Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hükümeti kurma görevi vermemesini 'Açıkça milli iradenin gaspıdır." şeklinde değerlendirdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2015, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474