banner564

“Günah çıkarıyor”

MHP Ankara Milletvekili Yeniçeri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hakan Fidan için yaptığını Başbuğ için yapmadığını savundu

“Günah çıkarıyor”
banner598
MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ergenekon ve Balyoz soruşturmalarında kendisinin ve tüm ülkenin aldatıldığına dair sözleriyle ilgili, "Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan için yaptığını birlikte mesai yaptığı Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ve arkadaşları için yapmadı. İş işten geçtikten sonra günah çıkarıyor" dedi.
Yeniçeri, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ergenekon ve Balyoz soruşturmaları için 2008 yılında "Savcılıksa evet savcıyım" dediğini, dün "Operasyonlarla şahsım başta olmak üzere tüm ülke yanlış yönlendirildi, aldatıldı" dediğini anımsatarak, "Ey Türk milleti, Erdoğan'ın hangi sözüne inanacaksın, hangi sözüne oy verdin?" diye konuştu.

“Fidan hakkındaki soruşturmaya tepki…”
Erdoğan'ın paralel yapı tarafından başlatıldığı iddia edilen MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkındaki soruşturmaya büyük tepki gösterdiğini ifade ederek, şunları söyledi: 
"Erdoğan, Fidan ile ilgili üç gün içinde Meclis'ten şahsa özgü yasa çıkararak, Fidan'ı savcıların elinden aldırmıştı. Zamanın Başbakanı Erdoğan, Fidan için yaptığını birlikte mesai yaptığı Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ve arkadaşlarıyla için yapmamıştır. Suçu eski ortağına ihale etmek suretiyle işin içinden sıyrılmaya çalışıyor. İş işten geçtikten sonra günah çıkarıyor. Günah çıkarmakla, üzüntü ifade etmekle TSK özelinde millete verdiği zararın bedelini ödemiş olmamaktadır." 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2015, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474