banner564

Hesabını vereceksin

Kılıçdaroğlu, "Youtube'a erişim engellenmiş. Buradan başçalana söylüyorum. İstediğin kadar engel getir. Kenan Evren de getirdi, görüyorsunuz sonunu” sözleriyle Erdoğan’a mesaj gönderdi

Hesabını vereceksin
banner598

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Youtube'a erişim engellenmiş. Buradan başçalana söylüyorum. İstediğin kadar engel getir. Kenan Evren de getirdi, görüyorsunuz sonunu. Sen de bu ülkeye getirdiğin yasakların hesabını vereceksin" dedi.

Kılıçdaroğlu, partisinin Adana Uğur Mumcu Meydanı'ndaki mitingde, kadınlardan çocuklarına sahip çıktıkları gibi ülkeye de sahip çıkmalarını istediğini söyledi.

Bahar ayının geldiğini, evlerde bahar temizliklerinin yapıldığını belirten Kılıçdaroğlu, 30 Mart'ta ellerinde süpürgelerle siyaseti kirlilikten arındıracaklarını ifade etti.

 

Bütün annelerin elini öpüyorum

Siyasetçinin zenginleşmesi durumunda halkın fakirleşeceğini dile getiren Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Başbakanlık koltuğunda oturan zat düne kadar kadının başörtüsü üzerinden siyaset yapıyordu. Onu elinden aldık. Şimdi Adana'daki kadınlara soruyorum. Türkiye'deki hanımlara söylüyorum, ister başınız açık olsun, ister kapalı olsun, bütün annelerin ellerinden öpüyorum. Hepsinin benim başımın üstünde yeri var. Adana bir kültür kentidir, bir sanayi kentidir. Adana aynı zamanda bir tarım kentidir. Adana'da fabrikalar kapandı. Başka yerlere gitti. İşsizlik burada yoğun onu da çok iyi biliyorum. Ama ikinci adımı atacağız, yerel seçimlerden sonra ikinci adımda göreceksiniz, halkın iktidarında sadece halk için çalışacağız. Bir sözüm var çok önemli, 'siyasetçi zenginleşirse halk fakirleşir.' Bunu herkesin bilmesini isterim."

 

Mustafa Kemal’in partisinde buluşacağız

Ülkenin kirli siyasetten arınması gerektiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Ülkeyi hırsızlardan korumanın, kurtarmanın güzel bir yolu var. Geçen seçimlerde şu veya bu nedenle CHP'ye oy vermemiş bir yurttaşımızı bulacaksınız, ikna edeceksiniz. Diyeceksiniz ki, 'Türkiye'nin içinde bulunduğu şartları biliyorsunuz. Çocuklarımız işsiz, ülkede yolsuzluk var biliyorsunuz. Türkiye'nin kirli siyasetten arınması gerektiğini biliyorsunuz. O zaman yapacağınız bir şey var. Sandığa gideceğiz. Ayın 30'unda altı okun altında buluşacağız. Mustafa Kemal'in partisinde buluşacağız. Altı okun altına evet mührünü basacağız.' Söz mü?"

 

“Hırsızdan Başabakan olmaz”

Adana, bereketli toprakların olduğu yer. Yaşar Kemal'in memleketi Adana, yiğit adamların yaşadığı kent Adana, ulusal bağımsızlığını savunan kent Adana, ay bayrağı göklerde onurla dalgalandıran Adana, Adana ve Adanalılarla bütün Türkiye gurur duyacak. Adana 30 Martta bir tarih yazacak. Bir demokrasi şöleninin altına imza atacak. Adalet ve Kalkınma Partisi'ne oy vermiş saygıdeğer yurttaşlarım ellerini vicdanlarına koysunlar. Onlar bu ülkenin namuslu insanları, onlara hiç bir şey söylemiyorum. Ama bu hükümet onları kandırdı. Bu hükümet Türkiye'yi kandırdı. Bu hükümet dünyayı kandırdı. Bu hükümet herkese yalan söyledi. Onun için söylüyordum; yalancıdan Başbakan olmaz. Hırsızdan Başbakan olmaz. Hem hırsız hem yalancıdan vallahi de billahi de olmaz."

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 00:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474