banner564

Nehirde taş bağlanmış ceset

Silifke ilçesindeki Göksü Nehri'nde taş bağlanmış ceset bulundu.

Nehirde taş bağlanmış ceset
banner598

   Alınan bilgiye göre, gece saatlerinde Sayağzı Mahallesi'ndeki tarlasına giden M.P, Göksü Nehri kıyısında bir süre bekledikten sonra ayrılan araçta kan izlerini görünce ihbarda bulundu.

   Bölgede çalışma başlatan jandarma ve polis ekipleri, yolda kan izleri tespit etti. Sabah saatlerinde su altı polislerinin de katılımıyla nehirde arama yapan ekipler, taşa bağlanarak suya atılmış ceset buldu. 

   Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemede Faik A'ya (23) ait olduğu belirlenen cesedin araçla sürüklenmeye bağlı olarak zarar gördüğü belirlendi. Ceset, incelemenin ardından Silifke Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

   Olay yerinde yapılan incelemeler sırasında bir akaryakıt istasyonundan Durmuş Ali T'ye ait kredi kartından yapılan harcamaya ait fiş bulan ekipler, araştırmalarını bu yönde sürdürdü.

Gözaltına alınan Durmuş Ali T'nin ifadesinde, Faik A'nın, amcasının oğlu Mehmet Ali A. (23) ve kendisiyle tartıştığını, o sırada çıkan kavgada düşüp başını taşa vurarak öldüğünü iddia ettiği öğrenildi. Bu ifade üzerine Mehmet Ali A. da gözaltına alındı.

   Öte yandan, olayı polise bildiren M.P, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Buraya gelen araç bir saat kalıp gittikten sonra kan izlerini gördüm. Polisi ve jandarmayı aradım akşam burada inceleme yaptılar. Sabah da su altı polisleri arama yaptı ve cesedi çıkardılar. Cesede taş bağlı olduğunu gördüm" dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2014, 00:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473