banner564

Sandığa gidin

MHP Genel Başkanı Bahçeli Denizli'de halka hitap etti:

Sandığa gidin
banner598

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, toplum cinnet geçirirse ortalığın karışacağını savunarak, "Bundan kurtulmanın yolu demokrasi içerisinde olmalı. Kurtulmanın yolu sandığa gitmek olmalı" dedi.

   Bahçeli, Denizli ziyaretleri kapsamının ikinci gününde Babadağ ilçesinde belediye başkanı Ahmet Yümsek'i makamında ziyaret etti, belediyenin önünde halka hitap etti.

   Yolsuzluk ve rüşvetin üzerine korkusuzca gidilmesi gerektiğini ifade eden Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ı eleştirerek, "Yargıyı karmakarışık edeceğin yerde bu milletin evlatları olan, büyük çoğunluğu Anadolu'nun kasabalarından, ilçelerinden yetişmiş, ailesi tarafından zorla okutulmuş, hakim ve savcı olmuş değerli şahsiyetlerin, senden hesap soracaklar korkusuyla onları perişan etme, onlara haksızlık yapma, onları suçlama. Onlara de ki, '11 yıllık iktidarın dosyasının alayını size veriyorum, inceleyin. Benim oğlum Bilal'e de geliyorsa, kafasını koparın" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın bunları yapmadığını, yandaş medyayla tahrik ettiğini savunan Bahçeli "Yani bir gün bu toplum cinnet geçirirse ortalık karma karışık olacak bilmiyor. O sebepten dolayı bundan kurtulmanın yolu demokrasi içerisinde olmalı. Kurtulmanın yolu sandığa gitmek olmalı”dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2014, 02:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474