banner564

Uyarılara aldırmadı

Manisa'daki otobüs kazasında hastanelere kaldırılan yaralılar, şoförün uyuduğunu ileri sürerek davacı olacaklarını bildirdi

Uyarılara aldırmadı
banner598
Manisa'daki otobüs kazasında yaralanan yolcular, kazanın şoförün uyuması sonucu meydana geldiğini iddia etti. 
Şehirlerarası yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu yaralanan yolculardan 8'i Saruhanlı Devlet Hastanesinde, geriye kalan 44'ü ise Manisa'daki devlet ve özel hastaneler ile Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hafsa Sultan Hastanesi'nde tedavilerine devam ediliyor. 

"Uyuyorsunuz dinlenin"
Manisa Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yaralılardan Ayşe Zilan, otobüs şarampole devrilirken camdan dışarı fırladığını belirterek, sürücünün uyuduğunu ileri sürdü. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Zilan, firmadan ve şoförden davacı olacaklarını söyledi. 
Sürücünün ''uyuyorsunuz dinlen'' ikazlarına aldırış etmeden kullunmaya devam ettiğini iddia eden yaralılardan Sevgi Olgaç ise Fethiye'ye tatile giitiklerini belirterek ''Aracı sağlı sollu kullandı, doğru kullanmadı. Öndeki yolcuların kendisini 'uyuyorsunuz durun' şeklinde uyarmasına rağmen 'ileride benzinlik var, orada devrederim' diyerek direksiyonu yedek şöfore vermedi. Uyudu ve 52 kişinin hayatını tehlikeye attı. Muavin de en arkadaki yolcuyu yerinden kaldırarak öne sen geç diyerek arka koltuğa kendisi yattı" iddiasında bulundu. 
İstanbul'dan İzmir istikametine giden Mürsel Tozar (48) yönetimindeki 34 ER 2253 plakalı yolcu otobüsü, Akhisar-Manisa karayolunun 40. kilometresinde Selimşahlar Mahallesi mevkisinde şarampole devrilmiş, kazada, aralarında kadın ve çocuklarında da bulunduğu 6'sı yabancı uyruklu olmak üzere 2'si ağır, 50 kişi yaralanmıştı. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 08:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Kibrista egede doğu akdenizde mesele şöyle cozulur:ab TC ve KKTC yi hemen tam üye yapar sınırlar kalkar olay biter başka türlü bir çözümü kimse dayatamaz olay budur onun için Allahu Teala nin verdiği sayılı nefesinizi boşa tüketmeyiniz boş muhabbetten adamda kafa beyin birakmadiniz

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474