banner564

Zehir tacirlerine aman yok

Kayseri’de polisin gerçekleştirdiği iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 kişi yakalandı

Zehir tacirlerine aman yok
banner598

Kayseri’de polisin gerçekleştirdiği iki ayrı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheliden 5’i tutuklandı.

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Kocasinan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi’nde bulunan bir eve operasyon düzenledi. Evde ve İstanbul plakalı bir otomobilde yapılan aramada 120 gram metamfetamin, 5 gram esrar, 2 ruhsatsız tabanca, 2 tabanca sarjörü, 11 tabanca mermisi ve 1 sallama adı verilen bıçak ele geçirildi. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü’nde sorguları tamamlanan şüphelilerden M.B , E.Y., K.D.  ve H.K. Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrollerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Diğer şüpheli A.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Otomobilde 25 kilo esrar
Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin aynı gün içerisinde istihbarat çalışmaları sonucu Kayseri- Malatya karayolunda bir otomobili durduruldu. Doğu illerinden geldiği belirtilen V.T. yönetimindeki 59 plakalı otomobilde yapılan aramada, bagajda siyah renkli çöp poşeti içinde 25 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan sürücü ile otomobilde bulunan eşi F.T. 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek' suçundan adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden V.T.  mahkemece tutuklanırken eşi F.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473