banner564

Başını gözünü yardı

Tolgahan’ı demir masa ayakları ile darp ettiği ileri sürülen Ümit Sağlam tutuklandı

Başını gözünü yardı
banner598

Suna ERDEN

Girne’de 2 Eylül tarihinde daha önceden aralarında husumet bulunduğu için Tolgahan S.’yi demir masa ayakları ile ciddi şekilde darp eden, üstüne aracına da zarar veren iki zanlından Ümit Sağlan 18 gün sonra tespit edilerek yakalandı. 
Olayla ilgili bir kişi daha aranırken, zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada olayı aktaran polis, 2 Eylül 2018 tarihinde yaşanan olayda zanlı Ümit Sağlam’ın, Ö.K. isimli şahıs ile birlikte Tolgahan S.’yi demir masa ayakları ile darp ettiklerini, yüzüne ve kafasına vurarak yaraladıklarını söyledi. 

Aranan bir kişi daha var
Tolgahan S.’nin yanağında, elinde, kaşında ve belinde kesikler oluştuğunu belirten polis, zanlıların aynı demir sopalarla Tolgahan S.’nin aracına hasar verdiklerini açıkladı. Aracın ön camı ve yağmurluklarının hasar gördüğünü kaydeden polis, zanlı Sağlam’ın önceki gün tespit edilerek gözaltına alındığını ifade etti. Olayla bağlantılı bir kişinin ise halen arandığını belirten polis, bir gün tutukluluk talebinde bulundu. 
Mahkeme hakkında “Yaralama”, “Kasti hasar” , “ciddi darp” ve “Tecavüzkâr alet taşıma” suçlarından soruşturma yapılan zanlının ilk etapta bir gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474