banner564

Beğeni topladı

Yakın Doğu Kolejinin Ortaokul Müsamere Gecesi düzenlendi

Beğeni topladı
banner598
Yakın Doğu Koleji Ortaokul öğrencileri düzenlenen müsamere gecesinde velilerin ve davetlilerin karşısına çıktı. 
Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen müsamere gecesine okul yönetimi, öğretmenler ve veliler katıldı.
Müdür Muavini Özkan konuşmasında, her sene olduğu gibi bu sene de birinciliklere, ödüllere ve şampiyonluklara doyduklarını, eğitim ve öğretim adına çok doyurucu bir yıl daha geçirdiklerini söyledi. Konuşmanın ardından okul korosu ve orkestrası sahne alarak dinleyenleri coşturan bir performans sergilediler. 
İngilizce Tiyatro Kulübü’nün çılgın bir sınıfın konu edildiği “The Chaos Classs” adlı oyun keyifle izlenirken, Yakın Doğu Koleji öğrencilerinin dans gösterisi izleyenlerden beğeni topladı.
Fransızca Kulübü öğrencilerinin sergilediği, izleyicileri kahkahalara boğan Köklerini Kıbrıs’ta arayan Fransız bir genç kızın hikayesini konu alan “Ironie Du Sort” adlı oyunu da davetlilerin beğenisini kazandı. 
Müsamere Gecesi, manevi kültürümüzü, inancımızı yansıtan, ortaokul –lise öğrencilerinin hünerlerini sergilediği ve velileri büyüleyen halk dansları gösterisiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473