banner564

Sorunlar çözülecek

CAS çalışanları ile görüşen Başbakan Erhürman, "Verdiğim iki sözün ikisi de yerine getirildi" dedi

Sorunlar çözülecek
banner598

 Başbakan Tufan Erhürman, Başbakanlık önünde eylem yapan işlerini kaybetme endişesi taşıyan Cyaprus Airport Services(CAS) çalışanları ile görüştü.

Başbakan Tufan Erhürman, önce eylem yapan CAS çalışanlarını temsilen üç kişi ile odasında görüştü ardından eylem yerine gelerek CAS mensuplarından gelen soruları yanıtladı.
Tufan Erhürman, eylem yerinde yaptığı konuşmada, CAS temsilcilerine yaptığı 6-7 görüşmede iki söz verdiğini, bunlardan birinin Mayıs ve Haziran maaşlarının ödenmesine yardımcı olacağı, diğerinin de CAS’ın hisseleri hakkında istidada bulunacağı olduğunu, bu iki sözü de yerine getirdiğini kaydetti.
CAS çalışanlarından kendisine devlete işe alınma talebi gelmediğini, CAS’ta çalışmak istediklerini, Hükümet’in bu yönde hareket ederek şirkete müşteri bulmaya çalıştıklarını belirten Erhürman, ancak eylemlerle bu sürece fırsat tanınmadığını kaydetti.
CAS çalışanlarından gelen, bazı bakanların CAS ile ilgili yaptığı açıklamalar hakkındaki sorulara karşılık Erhürman, dolaylı yollardan konu hakkında bilgisine gelen söylemler hakkında cevap veremeyeceğini söyledi. 

Sucuoğlu’ndan eylem yerine ziyaret
Öte yandan Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Faiz Sucuoğlu ise, eylem yerine gelerek eylemcilere destek belirtti. Sucuoğlu, eylemcvilere, mücadelelerini sürdürme ancak Polisle herhangi bir zıtlaşmaya girmeme tavsiyesinde bulundu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474