banner564

Kafayı yedi

Gazimağusa’da yaşayan ve eşiyle sevişmesini gizlice kameraya alan Basıl Alhazınah mahkemeye çıkarıldı

Kafayı yedi
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da yaşanan olayda eşiyle sevişmesini gizlice kameraya aldığı gerekçesiyle Ürdün uyruklu Basıl Alhazınah tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı.  
İddialara göre;  Basıl Alhazınah önceki gece eşi ile olan cinsel ilişki görüntülerini videoya çekti. 
Durumu fark eden A.A. izni olmadığını söyleyerek görüntülerin silinmesini istedi. 
Bunun üzerine çift arasında kavga çıkarken, zanlı evden dışarı çıkan eşini ciddi şekilde darp etti.
Kadının darp edilmesine tanık olan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Alhazınah’ı gözaltına aldı.
Zanlı dün de “ciddi darp” ve “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlaması ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Eşi fark edince kıyamet koptu
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Şükrü Hafız, zanlının 5 Mart 2019 tarihinde saat 23:00 sıralarında, Gazimağusa’da A.A.’dan habersiz olarak sevişme anlarını gizlice cep telefonuna kaydettiğini ve eşinin durumu fark etmesiyle tartışmaya başladıklarını söyledi. 
Tartışma sırasında zanlının evin dışına çıkan eşini yol ortasında yakaladığını ve ciddi şekilde darp ettiğini belirten Hafız, olaya tanık olan mahalle sakinlerinin ihbarı doğrultusunda olay yerine giderek zanlıyı gözaltına aldıklarını ifade etti.
Zanlının suçunu kabul etmediğini ve eşinin alkollü olduğu gerekçesiyle yere düştüğünü iddia ettiğini aktaran Hafız, soruşturmanın tamamlandığını bildirerek, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

3 bin TL ödedi
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, zanlının, 3 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin, lehinde 50 bin TL’lik kefalet senedi imza etmesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474