banner564

Şansını zorladı

Bazı işlemler için gittiği Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde şüpheli hareketler sergileyince üzerinde uyuşturucu bulunan zanlı tutuklu yargılanacak

Şansını zorladı
banner598

 Suna ERDEN

   Bazı işlemler için Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne giden ve şüpheli hareketler sergileyince üzerinde yapılan aramada uyuşturucu bulunan 19 yaşındaki Eren Güneş dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Soruşturma amaçlı 3 gündür tutuklu olan zanlı teminata bağlandı.
  Duruşmada iddiaları aktaran polis, 2 Mart’ta, saat 16.00’da, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne giden zanlı Eren Güneş’in hareketlerinden şüphelenilmesi sonucu üzerinde yapılan aramada, cebinde yarım gram ağırlığındaki hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını belirtti. Zanlının gönüllü ifade verdiğini belirten polis, Çağlayan bölgesinde askeri bölgeyi ihlal edip, Güney Kıbrıs’a giderek, 300 Euro karşılığında iki adet extacy hap ile 6 gram ağırlığında hintkeneviri aldığının belirlendiğini söyledi. 
   Polis, zanlının uyuşturucu aldıktan sonra kuzeye döndüğünü ve iki hap ile hintkenevirinin bir kısmını içerek, tükettiğini kaydetti. Zanlının turist statüsünde olduğunu, soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, tutuklu yargı talep etti.
Mahkeme, zanlının 1 ayı aşmamak üzere cezaevine gönderilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474