banner564

Dostluklar pekişti

İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu muhtarlar onuruna gece düzenledi

Dostluklar pekişti
banner598

İskele Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla İskele ve köylerindeki muhtarları bir araya getirdi.
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun ev sahipliğinde Kıyı Restoran’da düzenlenen geceye İskele Belediyesi Meclis üyeleri, İskele ve 17 köyün yanı sıra, İskele Belediyesi’ne bağlanması muhtemel Mersinlik, Kaplıca, Tuzluca ve Kilitkaya köylerinin muhtarları da katıldı.
İskele Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklamaya göre gecede konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, vatandaşların ilk muhataplarının muhtarlar olduğunu hatırlatarak, muhtarların çok önemli bir görev icra ettiğini vurguladı, özelde İskele ve köylerindeki muhtarların genelde ise tüm muhtarların gününü kutladı.
Gecede İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na Meclis üyeleri İldeniz Elbasan, Çağlar Karadağ, İsmail Y. Osum, Eray Göksan, Halil Dericioğlu, Çağın Coşkuner ile İsmail Osum eşlik etti.
İskele ve 17 köyündeki muhtarlarla sürekli istişare içerisinde olduklarının altını çizen Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi’ne bağlanacak Mersinlik, Kaplıca, Tuzluca ve Kilitkaya köy muhtarlarıyla da görüşmelere başladıklarını söyledi, “Görüş alışverişimiz devam edecek” dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474