banner564

Kendilerine güveniyorlar

Güzelyurt Kurtuluş Lisesi, 7 Mart’taki yarışma için sıkı bir şekilde çalışıyor

Kendilerine güveniyorlar
banner598

Ülkemizdeki genç müzisyenlere yönelik düzenlenen, Telsim Freezone 2. Liselerarası Müzik Yarışması’na katılacak okullar, çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor.

7 Mart’ta Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşek yarışmaya katılacak genç müzisyenler, yarışmada sahne alacakları için heyecanlı ve mutlu olduklarını söyledi.

Yarışma sayesinde sosyal ilişkilerinin güçlendiğini belirten öğrenciler, sahne deneyimi kazanacakları için kendilerini şanslı bulduklarını ifade etti. Öğrenciler, Telsim’e ve Milli Eğitim Bakanlığı’na, yeteneklerini ve isimlerini duyurmalarına imkan tanıdığı için teşekkür etti.

Yarışmayı, öğrencilerin hünerlerini büyük bir topluluk karşısında sergilemelerine olanak verdiği için faydalı bulan öğretmenler ise, öğrencilerin sahne tecrübesi yaşayacakları için mutluluk duyduğunu dile getirdiler.

Güzelyurt Kurtuluş Lisesi Müzik Öğretmeni Gültaç Karayel, “Telsim’e ve Milli Eğitim Bakanlığı’na, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunan bir yarışma düzenlediği için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Organizasyonun büyüklüğünden çok etkilendiklerini ifade eden öğrenciler, yarışma ile ilgili görüş ve duygularını şöyle aktardı:

 

Arman Tatlıcıoğlu: Geçen yıl bu yarışmaya katılmak bize deneyim kazandırdı. Büyük bir topluluk önünde performans sergiledik. Geçen yıl kazanamadık ama bu yıl çok çalıştık. Umut ediyorum ki kazanan biz oluruz.

 

Asena Bozkurt: Yarışmaya bu yıl ilk defa katılıyorum. Arkadaşlarımla birlikte müzik yapmaktan keyif duyuyorum. Bu yıl onlarla aynı sahnede olacağım için heyecanlıyım. İleriki yıllarda anlatacağımız güzel bir anı yaşayacağız. Ekip olarak iddialıyız. Şarkımız çok iyi. Kalabalık bir seyirci topluluğu önünde sahneye çıkmak büyük bir deneyim olacak.

 

Aynur Kılıç: Kısa bir sürede hızlı bir şekilde hazırlandık. İddialıyız. Telsim’e bizim gibi genç müzisyenlerin seslerini duyurabileceği bir organizasyon düzenlediği için teşekkür ederiz. Okul müdürümüz yarışma öncesinde motivasyonumuzu arttırmak ve sosyal bağlarımızı kuvvetlendirmek için okulda, bir etkinlik düzenliyor. Bizden desteğini esirgemeyen müdürümüze arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize teşekkkür ederiz.

 

Bulut Özbilek: Geçen yıl inanılmaz bir kalabalık vardı, ortam çok güzeldi. Çok güzel bir deneyim oldu. Gerek sahne deneyimi gerekse yeni arkadaşlar edinmek açısından çok keyifli saatler geçirdik. Bu yılki çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Çalışmalarımızda bize engin müzik bilgisiyle yardımda bulunan, adamızın değerli müzisyenlerinden Utku Yerebakan’a teşekkür ederim.

 

Cansu Özuysal: Geçen yıl iki grupla katıldık, kazanamamış olsak da tecrübe kazandık. Geçen yılki organizasyonda dostluklar kazandık. Bu yıl çok iyi bir şarkı seçtik. Müzik bizim için bir tutku. Geçen yıldan tecrübeliyiz ve heyecandan içimiz ürperiyor.

 

Görkem Nişancı: Geçen yıl grup içinde ve gruplar arasında güzel birliktelik vardı. Hem prova günü hem de yarışma günü çok eğlendik. Telsim’e biz geçleri önemsediği ve bizim için böyle bir yarışma düzenlediği için teşekkür ediyor ve bu yarışmadan bizden sonraki nesilin de faydalanması için devamının gelmesini diliyorum.

 

Kaan Korucam: Geçen yıl ülkemizde ilk defa böyle bir yarışma düzenlendiği için heyecanlıydık. Geçen yıldan deneyimli olarak bu yılki birlikteliğimiz daha da kuvvetlendi. Bu yarışma takım ruhumuzun gelişmesinde katkıda bulundu. Sosyal bağlarımız kuvvetlendi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 04:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474