banner564

Moral depoladılar

DP-UG’li kadınlar, Müge Denktaş’ın düzenlediği çay partisinde buluştu

Moral depoladılar
banner598

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP Ulusal Güçler) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’ın eşi Müge Denktaş, “birlik, beraberlik ve dayanışmayı pekiştirmek” amacıyla önceki gün çay partisi düzenledi. DP Ulusal Güçler’den verilen bilgiye göre, partinin Kadın Örgütü, İlçe, Mahalle ve Köy Kadın Örgütlerinin Başkanlıklarının davet edildiği etkinlik, Lefkoşa The Elsyium Park’ta yer aldı. Etkinliğe Serdar Denktaş ve Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş’ın eşi Aydın Denktaş da katıldı.

 

Denktaş, endişelerini seslendirdi

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, etkinlikte yaptığı konuşmada, Kıbrıs sorunu hakkındaki gelişmelerden duyduğu endişeyi dile getirdi.

Kıbrıs konusunda son günlerde yaşanan hareketlenmenin nedeninin dış güçlerin müdahalesi olduğunu kaydeden Denktaş, çok dikkatli olunması gerekti uyarısında bulundu.

Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, “Şayet haklarımızı ortadan kaldıran bir anlaşma metni önümüze gelirse el birliği ile evlatlarımıza tehlikeleri anlatmaya hazır olmalıyız. Çünkü çocuklarımız gün gele yaşamış olduğumuz sıkıntılardan kurtulacağını zannederek temel haklarımızın sinsice ortadan kaldırıldığı bir plana ‘evet’ oyu kullanır, Rum tarafı da ‘evet’ derse biliniz ki, siz anneler ve bizler bir müddet sonra çocuklarımız mevzide nöbet tutmak zorunda kalacak…Bu kez referanduma giderken geçen defaki gibi toz duman içinde tartışmayalım. Ayaklarımız yere basarak, neye 'evet' veya 'hayır' diyeceğimizi iyi bilelim ve her ikisinin de sonucuna hazır olalım” şeklinde konuştu.

 

Müge Denktaş: Kadınlara daha çok görev düşüyor

Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş’ın eşi Müge Denktaş ise, yoğun seçim süreci ve kurultay sonrasında yorgunluk atıp, hoşça vakit geçirmek adına bu etkinliği düzenlediklerini ifade etti.

Kıbrıs sorunu ile ilgili müzakerelere atıfta bulunan Denktaş, mevcut koşullar altında “parti kadınlarına her zamankinden çok daha fazla görevler düştüğünü” kaydetti.

Birlik, beraberlik ve dayanışmayı pekiştirmek adına düzenledikleri çay partisine gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Müge Denktaş, tüm misafirlerine teşekkür etti.

DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak konuşmasında, Kadın Örgütü olarak 28 Temmuz’da gerçekleşen Erken Genel Seçimler ve sonrasında parti olağan kurultayında “olağanüstü” çalışmalar sarf ettiklerini, şimdi bu yorgunluğu bir nebze atabilmek adına bir arada bulunduklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 04:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473