banner564

“Laf değil icraat istiyoruz”

Kafesli Mahallesinde 23 yıldır muhtarlık yapan Hüseyin Eminoğlu, yetkililerin bölgeye olan ilgisizliğinden dert yanıyor

“Laf değil icraat istiyoruz”
banner598

 Melin DOBRAN

Surlariçi Kafesli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Eminoğlu, 23 yıldan beridir muhtar olduğunu ifade ederek, bu süre zarfında değişen bir şeyin olmadığını söyledi. Bölge için çok uğraştığını belirten Eminoğlu, ileriye gidileceği yerde geriye gidildiğini belirtti. Defalarca bölgedeki sorunları dile getirdiğini söyleyen Eminoğlu, yetkililerden pek bir icraat görmediğini kaydetti. Önümüzde belediye başkanlığı seçimi olduğunu anımsatan Eminoğlu, seçilecek olan başkandan ümidinin buruk olduğunu söyledi. Surlariçi bölgesinin tamamen unutulduğunu ifade eden Eminoğlu, “İleriye değil geriye gidiyoruz” dedi.

“Değişen bir şey yok”
Kafesli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Eminoğlu, “Ben bölgede 23 yıldan beridir muhtarım. Bu kadar senede değişen bir şey olmadı. Bölgedeki parkımız atılı vaziyette duruyor. Çöp, moloz ve aydınlatma gibi sorunlar halen sürüyor. Kısa bir süre önce biraz asfalt döküldü o kadar. Zaten önümüzde belediye başkanlığı için seçim var. Ben seçilecek olan başkandan hiçbir şey beklemiyorum çünkü bugüne kadar doğru düzgün bir icraat görmedik. Bu konuda ümidimiz buruktur. Her defasında ayni şeyleri söylüyoruz ama değişen bir şey olmuyor. Surlariçi gittikçe unutuluyor” ifadelerini kullandı.

“Ceza uygulanmalı”
Muhtar Eminoğlu, “Bölgede yaşayanlar çöp ve molozlardan şikâyetçidir. Belediye çöpleri alıyor ama ertesi gün yine aynı yerlere çöp atılıyor. Belediye de her gün gelip çöp almaz. Belli günlerde gelir. Bu defa çöpler alınmıyor sanılıyor. Burada önemli olan çöp ve molozları atanlara uygulanacak olan cezadır. Surlariçi bölgesinin ekonomik yapısından dolayı, yine benim girişimlerim sonucu, belediye molozları almak için ücret almıyor. Molozun üstüne bu kez çöp atıyorlar. Belediye iş yapıyor ama sürekli olarak çevreye atıldığı için, çevre kirliliği oluşuyor” şeklinde konuştu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474