banner564

“Seni doğrarım”

Kendisine cep telefonunu vermediği gerekçesi ile eşini önce öldürmekle tehdit etti, ardından tekme tokat dövdü

“Seni doğrarım”
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, İsmet İnönü Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanda yaşanan olayda eşini ölümle tehdit eden Eser Demiral tutuklandı. İddiaya göre Eser Demiral, kontrol etmek için eşinden cep telefonunu istedi. Telefonu alamayan zanlı  eline aldığı bıçağı eşine göstererek, “O telefonu ver yoksa seni bu bıçak ile doğrarım” dedi. Zanlı ardından eşinin yüzüne elleri ve ayakları ile defalarca vurarak ciddi şekilde darp etti.
Kadının imdat çığlıklarıyla harekete geçen apartman sakinleri Gazimağusa Polis Müdürlüğü’nü arayarak durumu bildirdi. Olay yerine giden Adli Şube ekipleri, Eser Demiral’ı gözaltına aldı. Zanlı dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Telefonu alamayınca sinirlendi
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Şükrü Hafız, zanlının, 1 Nisan 2019 tarihinde,  saat 14.00 sıralarında, kendisine cep telefonunu vermediği gerekçesi ile eline bıçak alarak eşine gösterdiğini ve “O telefonu ver yoksa seni bu bıçak ile doğrarım” dediğini, ardından genç kadının yüzüne elleri ve ayakları ile defalarca vurarak ciddi şekilde darp ettiğini söyledi.
Zanlı avukatının sorusu üzerine Hafız, olayın yaşandığı esnada evde, çiftin 4 yaşındaki küçük çocuklarının olduğunu ifade etti. Soruşturmanın tamamlandığını bildiren Hafız, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

4 bin TL ile kurtuldu
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, zanlının 4 bin TL nakdi kefalet ödemesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

BİZ BUNLAR GİDECEK DİYİİNCE GIYAMET KOPUYORDU!!!!!!!!!! TÜRKİYEDE DE BUNLAR AYNI....DEVLETİ YÖNETMEYENLER DERHAL İSTİFA ETSİNLER VE TÜM ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DE KODESE TIKILSIIIIIIIIN!!!!!

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474