banner564

Yeni bir hayat onları bekliyor

Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi mezunları diplomalarını aldı

Yeni bir hayat  onları bekliyor
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Bahar  dönemi Mezuniyet töreni YDÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Törende 7 Yüksek lisans, 288  lisans öğrencisi diplomalarını aldı. Ayrıca  Fakülte birincisi, ikincisi, üçüncüsü ve bölüm birincilerine madalya takdim edildi.
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre törene; YDÜ Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Şenol Bektaş, Prof.Dr. Tamer Şanlıdağ, Sağlık Bilimleri Fakülttesi Dekanı Prof.Dr. Sevinç Yücecan, fakülte dekanları, öğretim üyeleri,Aileler,ve öğrenciler katıldı.
Diploma töreninde konuşan Sağlık Bilimleri Fakültesi Kurucu Dekanı Prof.Dr. Sevinç Yücecan; “Bugün hem mezunlarımızın, hem değerli ailelerinin hem de biz eğitimcilerin büyük emek ve özveri ile sürdürdükleri uzun bir yolculuğun keyifli günü.  Bugün coşkulu bir kutlama ve sevincimizi, kıvancımızı paylaşma günü. Ama bu günün bir ayrıcalığı var. Bu yıl geçen yıl olduğu gibi bir ilki daha yaşıyoruz. Geçen yıl  Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden  ilk mezunlarımızı vermiştik. Bu akademik yılda ise Sağlık Yönetimi Bölümünden ilk mezunlarımızı veriyoruz”   dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2016, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473