banner564

‘Uyumak için girdim”

Başkasına ait aracın kapısını açıp, girmeye çalışan Anar Rzazade ‘sarhoş olduğunu’ söyledi

‘Uyumak için girdim”
banner598
Melin DOBRAN
Azerbaycan uyruklu Anar Rzazade, Girne’de faaliyet gösteren bir eğlence mekanının park yerindeki araç izinsiz girmeye çalışınca hem araç sahibi hem de bölgedeki vatandaşlardan bir araba dayak yedi.
Hırsızlık yapacağı düşünülen zanlıyı öfkeli kalabalaığın elinden polis zor aldı.
Polis tarafından hırsızlığa teşebbüs suçundan gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemede söz hakkı verilen zanlı, zanlı çok alkollü olduğunu, amacının araca girip uyumak olduğunu öne sürdü. 
Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlının 18 Haziran saat 22.30 sıralarında Girne’de faaliyet gösteren bir eğlence mekânının önünde park halinde bulunan kilitsiz duran aracın kapısını açıp içeriye girmeye çalıştığı esnada aracın sahibi ve çevredekileri tarafından fark edildiğini söyledi. Polis, zanlının 100 metre koştuktan sonra çevredekiler tarafından yakalanıp polise haber verildiğini ve zanlının gözaltına alındığını açıkladı. 

“Aniden 5 kişi üzerime atladı…”
Polis, zanlının olay esnasında alkollü olduğunu, uykusu geldiğini ve uyumak için araca girmeye çalıştığına dair beyan verdiğini dile getirdi. Polis, gözaltına alınan zanlının evinde arama yapıldığını ancak suç unsuru herhangi bir şey bulunamadığını açıkladı. Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanı devam ettiğini kaydeden polis, 3 gün tutukluluk talep etti. 
Mahkeme zanlı hakkında 2 gün süre ile tutukluluk kararı verirken söz hakkı alan zanlı, suç işlemediğini, sadece çok alkollü olduğunu, ne yaptığının farkında olmadığını öne sürerek, “Aniden 5 kişi üzerime saldırıp benin darp etti. Polis gelmeseydi beni öldüreceklerdi. Hırsızlık mı yaptım, ne yaptım” şeklinde savunma yaptı. Zanlının bu savunması üzerine duruşmaya bakan yargıç, zanlıyı darp edenler hakkında da soruşturma başlatılması emrini verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2016, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473