Kuzey Kıbrıs Lions Kulüpleri Federasyonu, Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde tedavi gören 34 çocuğa maddi destek sağladı.
Kuzey Kıbrıs Lions Kulüpleri Federasyonu’ndan verilen bilgiye göre; Çocuk Kanseri Komitesi Başkanı Nuket Vural’ın öncülüğünde, 100. Yıl Mehmetçik Karpaz, Girne Akdeniz, Girne Beşparmak, Girne Özgürada, Girne Vatan, Güzelyurt Yeşilada, İskele Sahil, Lefkoşa Başkent, Lefkoşa Merkez, Lefkoşa Sarayönü ve Mağusa Kale Lions Kulüpleri’nin ortak aktivitesi olarak Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde tedavi olan 34 çocuğa 150 TL değerinde hediye çeki Başhekim Adil Özyılkan’a teslim edildi.
Başhekim Özyılkan ise, Kuzey Kıbrıs Lions Kulüpleri Federasyonu kulüplerine bu anlamlı etkinlik için teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
34 çocuğa maddi destek
Kuzey Kıbrıs Lions Kulüpleri Federasyonu, hastanede tedavi gören 34 çocuğa maddi destek sağladı
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

