banner564

Askeri alanda işbirliği

Suudi Arabistan Genel Kurmay Başkanı El Ruvayli, Rum ordu komutanıyla Güney Kıbrıs’ta görüştü

Askeri alanda işbirliği
banner598

 Suudi Arabistan Genel Kurmay Başkanı Fayyad El Ruvayli, Güney Kıbrıs’ta resmi temaslarda bulundu.
   Alithia gazetesi, Fayyad El Ruvayli’nin RMMO Komutanı Dimokrtios Zervakis’in davetlisi olarak Güney Kıbrıs’ta iki günlük temaslar gerçekleştirdiğini yazdı.
   Gazete, Ruvayli’nin,  ziyaret çerçevesinde ilk olarak RMMO Komutanı Zervakis’le biraraya geldiğini, görüşmede RMMO’nun operasyon gücü ve göğüs germesi gereken sorunların, bölgesel konuların ve karşılıklı işbirliğinin ele alındığını belirtirken daha sonra ise iki ülkenin askeri heyetlerinin görüşme gerçekleştirdiklerini aktardı.
   Ruvayli’nin Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ve Savunma Bakanı Haralambos Petridis’le de görüşmeler gerçekleştirdiğini vurgulayan gazete, konuya ilişkin Rum Savunma Bakanı Petridis’in açıklamalarına yer verdi.
   Habere göre Petridis, “Suudi Arabistan’la, savunma bakanlığı ve RMMO arasında yeni bir işbirliği imkanının doğduğunu” iddia ederek “Yeni bir işbirliği başlıyor ve Suudi Arabistan silahlı kuvvetleri başkanının ziyaretinin sebebi de budur. Çok yakında imzalayacağımız bir işbirliği memorandumu mevcut” şeklinde konuştu.
   Petridis, “Birleşik Arap Emirliklerinden sonra şimdi de bu yeni işbirliği ete kemiğe bürünüyor” ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
GERMANIUM
GERMANIUM - 2 yıl Önce

YUH OLSUN BU MÜNAFIKLARA !!!!!!!!!!!!!!!!! KATRİLYON KERE YUH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HESAP GÜNÜ,ELLERİM YAKALARINDA OLACAK !!!!!!!!!!!!!!!!!

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474