banner564

‘Çalışma başlarsa harekete geçeriz’ 

BM Barış Gücü Sözcüsü, Pile yolu konusunda uyardı

‘Çalışma başlarsa harekete geçeriz’ 
banner598

   Kıbrıs’taki Birleşmiş Milletler Barış Gücü Sözcüsü Alim Siddique, Rum Haber Ajansı (KİPE)’ye dün sabah yaptığı açıklamada, ara bölgede herhangi bir “izinsiz inşaat çalışmasının” yeniden başlamasını önlemek için gerekirse harekete geçmeye hazır olduklarını söyledi.
   Philenews haber sitesinde yer alan habere göre; Pile’de önceki gün yaşanan olaylardan sonra durumun nasıl olduğunun kendisine sorulması üzerine bu yanıtı veren Siddique sözlerinin devamında “Barış Gücü askerleri bölgedeki durumu takip ediyor. Devriyelerine devam ediyorlar ve herhangi bir izinsiz inşaat çalışmasının yeniden başlamasını önlemek için gerekirse harekete geçmeye hazırdırlar” ifadelerini kullandı.
   Siddique, dün sabah bölgede sakinliğin hakim olduğunu ve çalışmaların yeniden başlayacağına dair herhangi bir belirti olmadığını da söyledi.
 

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2023, 01:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 9 ay Önce

Ne yapacan harekete gecip onun bunun cocuklari gozunuze bir gorunen var

Turkish powet
Turkish powet - 9 ay Önce

Kirmizi tik atanlar izmirdeki yunandan sonra sizi de denize dokmek gerekiyor

Hüseyin Becer
Hüseyin Becer - 9 ay Önce

Yollar her ülkenin kendi planlaması ile oluyor. Bu yolun planını da KKTC yetkilileri yapmıştır. Devlet yapıyor. BM askerleri izin makamı değildir. Öyle bir yetkisi de yoktur.

Yolcu, molcu yok. Grev var.
Yolcu, molcu yok. Grev var. @Hüseyin Becer - 9 ay Önce

Senin işin, LOLOLO.
Belli ol du ki, sen bhir şey bilmiyorsun

Hüseyin Becer
Hüseyin Becer - 9 ay Önce

Eğer izni kendilerince devlet saydıkları Rum’dan almadığımızı ve izinsiz olduğumuzu kastediyorsa yanılıyor. Topuklama istiyorlar herhalde.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474