banner564

Gelen gideni arattı

Korkmazhan’a göre hükümet, ülkeyi yangın yerine çevirdi

Gelen gideni arattı
banner598

 Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan CTP/BG-DP/UG hükümetinin uyguladığı ağır vergi ve zamlar ile ülkeyi yangın yerine çevirdiğini, çalışanların, dar gelirlilerin, köylünün, hayvancı ve üreticilerin ay sonunu getirebilmek için kılı kırk yardığını iddia etti. 

BKP’den yapılan açıklamaya Korkmazhan başkanlığındaki BKP Mağusa İlçe Örgütü yetkilileri, Mormenekşe köyünü ziyaret etti. Köy halkının sorunlarını dinleyen BKP heyeti, son siyasi gelişmeler ile ilgili de görüşlerini paylaştı. 
Ülkede çözüm bekleyen birçok sorun olduğunu, asgari ücrete halen artış yapılmadığını belirten Korkmazhan, elektrikten, tüp gaza, akaryakıta kadar sürekli zam yapan bir hükümet ile karşı karşıya bulunulduğunu kaydetti. 
“Gelen gideni aratmamıştır” diyen BKP Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan, hükümetin, bir önceki UBP hükümetinden hiçbir farkının olmadığının kısa sürede anlaşıldığını savundu. 
Korkmazhan, “Halk bu kısır döngüyü kırarak halk düşmanı siyasi partileri bundan sonra desteklenmemeli” dedi. 

“Çözümsüzlük Casino Siteleri aleyhimize”

Kıbrıs sorunu konusunda yaşanan gelişmelere de değinen Abdullah Korkmazhan, her iki liderin ortak açıklama üzerinde biran önce anlaşarak, müzakerelere kaldığı yerden federal çözüm hedefi ile başlamalarını talep ettiklerini, çözümsüz geçen zamanın tüm Kıbrıslıların aleyhine olduğunu söyledi. Çözüm süreci ile paralel bir şekilde güven arttırıcı önlemlerin hayata geçirilmesini de desteklediklerini, güven arttırıcı önlemlerin çözüm için gereken zeminin oluşmasına katkı sağlayacağını kaydeden Korkmazhan, “Futbolun yeniden birleşmesi yönünde atılan adım son olmamalı, bunu Maraş’ın iadesi, Mağusa ve Ercan hava limanının eşzamanlı açılması izlemelidir” diye konuştu. 
BKP’nin politikalarının merkezine Kıbrıslı Türklerin kendi kendini yönetmesi, demokrasi ve sosyal adalete dayalı bir ülke ve erken federal çözümü koyduğunu vurgulayan Korkmazhan, bu yönde çalışmaya kararlı bir şekilde devam edeceklerini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2013, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473