banner564

İhbar üzerine tutuklandı

Rum gencinin tasarrufunda 10 kilo uyuşturucu bulundu

İhbar üzerine tutuklandı
banner598

  Güney Kıbrıs’ta en fazla suçun işlendiği kent olan Limasol’da bir Rum gencinin tasarrufunda 10 kilo uyuşturucu bulundu.

   Fileleftheros gazetesi, ihbar üzerine harekete geçen Rum polisinin, Rum gencine ait mekana baskın düzenlediğini ve yüklü miktarda uyuşturucuya el koyduğunu yazdı. 
   Mahkemeye çıkarılan genç hakkında tutukluluk emri alındı.

Üslerde yasak av

   Bu arada İngiliz Üsleri bölgesinde kaçak avlanmak suçundan tutuklanan üç kişi dün Dikelya İngiliz Üsleri Mahkemesi’ne çıkarıldı. 
   Dikelya İngiliz Üsleri Mahkemesi, 3 kişiyi, 18 Kasım’da yeniden mahkemeye çıkmak üzere serbest bıraktı.
   Alithia gazetesi, 24 ve 34 yaşlarındaki 3 kişinin, plakası olmayan 2 araçla, İngiliz Üsler bölgesine girerek, kaçak avlanmaya çalıştıklarını belirtti. 
   İngiliz üs polisinin “dur” ihbarına uymayan 3 kişinin, kaçmaya çalıştıklarını yazan gazete, polisin kullandığı özel ekipmanla, araç lastiklerinin patlatılmasının başarıldığını ancak araçların durmadığını, bir tanesinin daha sonra terk edilmiş vaziyette bulunduğunu, diğerinin ise direksiyon hakimiyetini kaybederek, yoldan çıktığını ve bölgeden geçen bir araca çarparak durduğunu belirtti. 
   Habere göre, olay neticesinde 3 Kıbrıslı Rum tutuklanırken, araçlarda yapılan kontrollerde içerisinde hintkeneviri olan iki adet sigara, monte edilmiş silahlar, belli sayıda fişek ve ölü pulya bulundu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473