banner564

Sular ısınıyor

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panayotopulos, Kıbrıs’taki 7’nci parsele bir Fransız savaş gemisinin daha geleceğini açıkladı

Sular ısınıyor
banner598

   Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panayotopulos’un, SKAİ kanalına yaptığı açıklamada, Fransa’nın 7’inci parsele bir savaş gemisi daha göndereceğini açıkladığı bildirildi..

   Alithia gazetesinin haberine göre Panayotopulos, bölgeye İtalyan savaş gemisinin gelme olasılığının bulunduğunu da ifade etti.
   Panayotopulos ayrıca, 7’nci parselin Fransız ve İtalyan şirketlerine tahsis edildiğini ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müttefikler aleyhinde yaptıklarının, yalnızca Fransa ile İtalya için değil, AB’nin tümü için “dayanıklılık testi” olduğunu ileri sürdü.
   Türklerin 7’nci parselin bir yanında, Fransızların ise diğer yanında olduğunu kaydeden Panayotopulos, yine de bölgede Avrupalı güçlerin bulunmasının önemli olduğuna işaret etti.
   Panayotopulos, 7’nci parselde resmi olarak askerin varlığına gerek duyulması halinde, bunun Rum Yönetimi tarafından sağlanacağını kaydetti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474