banner564

‘Çok üzgünüm’

Girne-Güzelyurt anayolunda Hüseyin Aşık'a çarparak ölümüne neden olan Kıbrıslı Rum Mihalakis Stefanu tutuklandı

‘Çok üzgünüm’
banner598

 Suna ERDEN

Girne-Güzelyurt anayolunda meydana gelen ve Hüseyin Aşık'ın ölümü ile sonuçlanan kazanın ardından tutuklanan araç sürücüsü zanlı Mihalakis Stefanu dün mahkemeye çıkarıldı. 
Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Kemal Güvenoğlu olayla ilgili bulguları aktardı. Güvenoğlu, zanlı Mihalakis Stefanou’nun 11 Ekim 2019 tarihinde saat 20.15 raddelerinde Girne-Güzelyurt anayolunun 15-16'ci kilometreleri arasında yönetimindeki KNE 40 plakalı Toyota marka salon araç ile dikkatsizliği sonucu o esnada yolda yaya olarak yürüyen Hüseyin Aşık'a çarptığını söyledi. 
Polis, Hüseyin Aşık’ın aldığı yaralar sonucu kaza mahallinde vefat ettiğini belirtti. Polis, maktulün bazı yayın organlarında bahsedildiği gibi otururken öldüğünün ise gerçekleri yansıtmadığını söyledi. 

Görgü tanığı araştırılacak
Polis, kazaya sebep olan araç sürücüsü Mihalakis Stefanu tutuklandığını ve gönüllü ifade verdiğini Ayrıca bölgede görgü tanığı olup olmadığının araştırılacağını belirterek zanlının soruşturma 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. 
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Mine Ozankaya, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473