banner564

Tus’a ağzının payını kim verecek?

Türk kadınlarını aşağılayan Yunanlı sanatçının ahlaksız şarkısı radyo ve televizyonlarda yayınlanıyor, Türk tarafı tepkisiz kalıyor

Tus’a ağzının payını kim verecek?
banner598

 Yunanlı Rap sanatçısı Tus’un Türk kızlarını aşağılayan ve Türkleri hedef alan şarkısı şu anda Güney Kıbrıs ve Yunan televizyonlarında yayımlanırken, şarkının sözleri buram buram ırkçılık kokuyor. Diyalog’a dün ulaşan bazı okurlar, Yunanlı şarkıcının ahlaksız şarkısına tepki göstererek, “Tus’a ağzının payını kim verecek? Bu ahlaksız adamın şarkısı her yerde çalınıyor. Yetkililer buna tepki göstermeyecek mi” diye sordu.

Diyalog muhabirinin yaptığı araştırmada, şarkı sözlerinde Türk kızlarını cinsel obje olarak gördüğünü, KKTC’ye her gelişinde Türk kızlarıyla birlikte olduğunu, amacının onları aşağılamak ve kullanmak olduğunu anlatan Tus’un video klipli şarkısının televizyonlarda ve radyolarda da çalındığı ortaya çıktı.
Sözde şarkıcı, Rum ile Türk arasında dostluk olmadığını, KKTC’ye sürekli gittiğini, her gidişince Türk kızları ile birlikte olduğunu sözlerinde anlatırken, “Türk erkeklerini gönderin, kızları kalsın” diyor. Şarkının sözlerinde “Türklerin padişahı olduğunu ve işgal sorununu kendisinin çözeceği gibi” birçok sözlü saldırı da var.  

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2018, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473