banner564

1 buçuk gram 5 genci yaktı

Aldığı ihbar üzerine harekete geçen narkotik ekipleri, İskele’de durdurduğu araçta uyuşturucu madde ele geçirdi

1 buçuk gram 5 genci yaktı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Narkotik Şube ekipleri aldığı bir ihbar ile İskele’ye doğru yola çıkarak tespit ettikleri aracı durdurup arama yaptı. Araç içerisinde uyuşturucu madde bulan polis öncelikle araç içerisinde bulunan 4 zanlıyı Emre F., Mehmet Y., Hüseyin A. ve Bulut K.’yi tutukladı. Zanlıların konu uyuşturucu maddeyi aldıklarını söylediği Umut Denizsev de Gazimağusa’da tespit edilerek tutuklandı. Zanlılar dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

İskele kavşağında operasyon
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, 1 Nisan 2015 tarihinde alınan bir ihbar ile bir araç içerisinde uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini söyledi, konu aracın İskele kavşağı üzerinde tespit edildiğini anlatan Kavaz,  zanlıların araçtan indirildiğini ve zanlı 3  Hüseyin Aksu’nun avuç içinde uyuşturucu ile karışık olduğuna inanılan sigara izmariti bulunduğunu aktardı.  Araç içerisinde yapılan arama da ise torpido gözü içerisinde 1 buçuk gram ağırlığında uyuşturucu madde bulunduğunu belirten Kavaz, zanlılardan elde edilen soruşturmada konu uyuşturucu maddeyi zanlı 5 Umut Denizsev’den aldıklarının tespit edildiğini ve umut Denizsev’in de Gazimağusa’da tutuklandığını ifade etti. Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığını aktaran Kavaz, soruşturmanın selameti açısında zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Savcı Berhat Mavioğlu bu süreyi 1 gün ile sınırlandırdı.

Sadece dumandan etkilendim
Zanlı avukatlarının tutukluluk talebine itirazları olmazken, zanlı 4 Bulut Keskin, kendisinin arabanın arkasında olduğunu söyleyerek, sadece dumandan etkilendiğini iddia etti. Huzurundaki şahadet ve beyanları değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, zanlıların birer gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 15:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Huseyin Aksu
Huseyin Aksu - 10 ay Önce

Kavaz yalan söyler

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474