banner564

10 bin lira ödedi

Evinin balkonundaki saksıda 3 kök Hint keneviri yetiştirdiği için tutuklanan İranlı öğrencinin bu eylemi kendisine pahalıya patladı

10 bin lira ödedi
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Kuzey Kıbrıs’a eğitim için gelen ve Gazimağusa’daki ikametgahının balkonunda saksıda uyuşturucu yetiştirdiği için tutuklanan İran uyruklu öğrencinin bu hevesi kendisine pahalıya patladı.
Evinin balkonunda “Hint keneviri” türü uyuşturucu madde içeren 3 kök bitki yetiştirdiği iddiası ile 16 Mayıs 2016 tarihinde tutuklanan İran uyruklu zanlı Shabab Shakerimanesh, soruşturmasının tamamlanmasına müteakip dün teminat maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, zanlı hakkında 16 Mayıs 2016 tarihinde başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek, uygun teminat şartları ile zanlının davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının 10 bin TL nakdi kefalet yatırması şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. Hazal Hacımulla ayrıca zanlının haftada 2 gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutta bulunması yönünde emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2016, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473