banner564

13 gün direnebildi

Motosiklet kazası sonrasında ağır yaralı vaziyette yoğun bakıma alınan 36 yaşındaki Mehmet Köse hayatını kaybetti

13 gün direnebildi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Lefkoşa-Güzelyurt anayolu üzerinde 5 Haziran 2016 tarihinde arkadaşı meydana gelen feci trafik kazasında ağır yaralanan ve Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde gözetim altında tutulan 36 yaşındaki Mehmet Ali Köse, yaşam savaşını kaybetti.
Polisten alınan bilgiye göre, Köse tedavi gördüğü YDÜ Hastanesi’nde dün sabah 03.40’ta yaşamını yitirdi.
Öte yandan aynı gün, aynı yolda ve aynı saatlerde meydana gelen bir başka kazada, 25 yaşındaki motosiklet sürücüsü Üzeyir Yazar da hayatını kaybetmişti.

Mağusa’da defnedildi
Mehmet Köse için dün Gazimağusa Lala Mustafa Paşa Camii’nde ikindi namazı sonrası bir cenaze töreni düzenlendi. Bazı siyasilerinde katıldığı cenaze töreninde talihsiz gencin arkadaşları tabutun başında gözyaşı döktü.

“Oğlumu götürmeyin”
Talihsiz gencin annesi Perihan Köse, cenaze töreni boyunca gözyaşı döküp feryat etti.
Köse’nin cenazesinin omuzlara alınıp mezarlığa götürüldüğü esnada, “oğlumu götürmeyin” diyen acılı annenin feryatları herkesi gözyaşlarına boğdu.
Mehmet Ali Köse’nin naaşı kılınan cenaze namazının ardından Gazimağusa Belediye Kabristanlığı’nda gözyaşları ve sevenlerinin duaları eşliğinde toprağa verildi.

Kaza nasıl olmuştu?
Ülke genelinde büyük üzüntüye neden olan kaza 5 Haziran 2016 tarihinde meydana gelmişti. Güzelyurt’ta düzenlenen motor festivaline katılmak için Üzeyir Yazar’ın da aralarında bulunduğu bir grup arkadaşı ile beraber Gazimağusa’dan yola çıkan Mehmet Köse, Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda Serhatköy yakınlarında, arkasında kaza yapan arkadaşı Üzeyir Yazar’a aniden dönüp baktığı esnada motosikletin kontrolünü kayberek motoru ile beraber savrulmuştu. Üzeyir Yazar olay yerinde hayatını kaybederken, Mehmet Köse önce Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi, ardından ise Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2016, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474