banner564

2 ay yatacak

Balık lokantasında gördüğü 13 yaşındaki kız çocuğuna “Dudakların çok güzel, gel bir öpeyim” diyen Pakistanlı Saha Naser cezaevine gönderildi

2 ay yatacak
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

İskele’de bir balık lokantasında iki gün önce meydana gelen olayda 21 yaşındaki Pakistan uyruklu Saha Saıb Naseer,13 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.
Restoran içerisinde kız çocuğunu okşayarak, “Sen çok güzelsin, dudakların çok güzel. Dışarı gel, seni dudaklarından öpmek istiyorum” diyerek taciz ettikten sonra, elinden tutup zorla dışarı çıkarmaya çalışan Naseer, ailenin şikayeti üzerine aynı gün tutuklandı. Ülkede kaçak kaldığı da ortaya çıkan sanık hakkındaki dava dosyası bir günde hazırlandı. Sanık dün İskele Kaza Mahkemesi’nde yargılanarak hapse mahkûm edildi.

Koşup annesine anlattı
İskele Kaza Mahkemesi’nde görüşülen karar duruşmasında olayla ilgili olgular aktarıldı. Sanığın restoran içerisinde kız çocuğunu okşayarak, “Sen çok güzelsin, dudakların çok güzel. Dışarı gel, seni dudaklarından öpmek istiyorum” diyerek taciz ettikten sonra, elinden tutup zorla dışarı çıkarmaya çalıştığı belirtildi.
Kız çocuğunun tepki gösterip, koşarak lokantada bulunan annesinin yanına gittiği, bunun üzerine paniğe kapılan sanık Saha Zaıb Naseer’in, koşarak lokantadan uzaklaştığı kaydedildi.
Sanığın, ailenin şikâyeti üzerine olaydan yarım saat sonra tespit edilerek tutuklandığı belirtildi.
İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Ahmet Özlemler,  sanığın, polise “Tanışmak için sadece instagram hesabını istedim” dediğini aktardı. 
Özlemler, ayrıca sanığın 2019 yılı Ocak ayından itibaren KKTC’de izinsiz olarak ikamet ettiğini söyledi. 

Yargıç: çok ciddi bir suç işledi
Mahkemede söz alan sanık, “Özür dilerim” demekle yetindi.
Yargıç Dilşah Karayel, sanığın çok ciddi bir suç işlediğini ve ülkemizde infial yarattığına dikkat çekti. 13 yaşında bir kız çocuğuna işlenen bu tür suçun kesinlikle hafife alınamayacağını vurgulayan Karayel, bu tür suçları işleyenlere karşı hapislik dışında bir cezanın öngörülemeyeceğini belirterek, sanığı 2 ay hapse mahkûm ettiğini açıkladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473