banner564

“Son virajdayız”

“Bu seçim, milli irade yüzsüzleri için yolun sonu olacaktır” diyen Erdoğan Ankaralılardan Cumhur İttifakı için destek istedi

“Son virajdayız”
banner598

 Cumhur İttifakı'nın Ankara mitinginde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bunlar her türlü yalanı söylüyorlar, üstüne bir de 'Bu işten yüzümüzün akıyla çıktık' diyorlar. Bu seçim, milli irade yüzsüzleri için yolun sonu olacaktır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting alanında 450 bin kişinin bulunduğunu da duyurdu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi Hipodrom'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katılımıyla gerçekleştirilen Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara Mitingi'nde vatandaşlara hitap etti.
Sözlerine "Yiğitler, seğmenler, gaziler diyarı Ankara, Milli Mücadele'nin karargahı, istiklalimizin ve istikbalimizin başkenti Ankara." diyerek başlayan Erdoğan, "Büyük Selçuklu ve Osmanlı'ya ruh veren ahilik teşkilatının kalbi Ankara'yı; Hacı Bayramı Veli, Seyit Hüseyin Gazi, Tacettini Veli, Oruç Gazi ve Taptuk Emre'nin irfanından beslenen toprakları selamladığını belirtti.
Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'liler ve Cumhur İttifakı'na destek olan, hangi partiye mensup olursa olsun ülkesinin ve milletinin bekası için yanlarında yer alan, 2023 hedeflerine ulaşılması için gayret gösteren, büyük ve güçlü Türkiye hedefine yürekten inanan herkesi selamladığını belirtti.
Ankara'daki güzel manzaranın, gönül birliğinin dalga dalga, ışık ışık tüm Türkiye'ye yayıldığına olan inancını dile getiren Erdoğan, "Rabb'im birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi korusun." dedi.

"Ankara, 'Biz 31 Mart'a hazırız' diyor"
Hipodrom'daki katılımı sorduğunu belirten Erdoğan, "Emniyetin verdiği rakamı söylüyorum. 450 bin. Bu bir şeyi gösteriyor. Ne diyor Ankara 'Biz 31 Mart'a hazırız' diyor." ifadelerini kullandı.
Seçime 8 gün kaldığını hatırlatan Erdoğan, partililerden kapı kapı dolaşarak çalışmalarını istedi. Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Son virajdayız. İnşallah 31 Mart'ın akşamında Ankara'yı sizler taçlandıracaksınız. AK Parti'li kardeşlerim kendi içinde birlik beraberlik, MHP'li kardeşlerim kendi içinde birlik beraberlik ve her ikisi Cumhur İttifakı olarak bir ve beraber. İnşallah kendi aralarında oy kaybına fırsat vermeden sandıkları patlatacağınıza inanıyorum. Rabb'im ülkemizin tökezlemesini, milletimizin zayıf düşmesini bekleyenlere fırsat vermesin. Rabb'im Orta Asya'dan Afrika'ya, Kafkaslar'dan Balkanlar'a kadar koskoca bir coğrafyanın da ümidi olan ülkemizi muhafaza ve muzaffer eylesin. Rabb'im bu topraklarda bize hep rabiamızı en yüksek sesle söyleyebilmeyi nasip etsin."

Bahçeli: Uçurumdan önceki son çıkış
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın Ankara mitinginde halka hitap etti. Bahçeli mitingde; "Ankara’nın özlemleri vardır. 31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önceki son çıkıştır. 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçiminden 281 gün sonra aziz milletimiz sandık başına gitmektedir. 8 gün sonra yalnızca belediye başkanı seçmeyeceğiz. Belediye meclis üyesi, köy ve mahalle muhtarı belirlemeyeceğiz. Milli bekamızın, hem de teyidini hem de tescilini yapacağız" ifadelerini kullandı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Yavaş yavaş tükenenler, Ankara'ya PKK'lıları taşıma görevini size veren ne idiği belirsiz ajansınız mıydı? Yoksa size dayatılan kara ajandada yazılı olan talimatlar bunlar mıydı? Mert olun, yürekli olun, adam olun, cesaretiniz varsa kimlerle yan yana yürüdüğünüzü, hangi mihraklarla omuz omuza verdiğinizi gelin Ankaralıya anlatın." dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473