banner564

2 milyon TL’lik yatırım yapıldı

Girne Üniversitesi, Akdeniz’deki denizcilik yüksek öğrenimini daha ileri seviyelere taşıyacak durumuna geldiği vurgulandı

2 milyon TL’lik yatırım yapıldı
banner598
Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) ve T.C Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı denetiminde olduğu açıklandı. 
Yapılan açıklamada, Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin denizciliğin her alanında uluslararası asgari standartların çok üzerinde bir eğitim vererek dünya denizlerinde geleceğin denizcilik değer ve standartlarını oluşturmada öncü olmayı hedeflediği belirtildi. Yapılan 2 milyon liralık ek yatırımın bu büyük vizyon ve hedefler çerçevesinde değerlendirilmesi kaydedilen açıklamada bu önemli yatırımla Girne Üniversitesi’nin Akdeniz’deki denizcilik yüksek öğrenimini daha ileri seviyelere taşıyacak durumuna geldiği vurgulandı.  
Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Altunç, yeni yapılan böylesi büyük yatırımların denizcilik eğitiminin kalitesinin artırılmasındaki önemine vurgu yaptı.  En yeni teknolojiyi kullanarak donanımlı ve nitelikli yeni nesil denizciler yetiştirdiklerini belirten Prof. Dr. Altunç, yetiştirdikleri öğrencilerin dünyanın tüm denizlerinde Girne Üniversitesi’nden aldıkları seçkin eğitimle dünya denizciliğine katmış oldukları değerlerden ve göstermekte oldukları başarılardan gurur duyduklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474