banner564

Suphi’nin kara gecesi

Seyir halindeyken alevlenen otomobil, yapılan tüm müdahalelere rağmen tamamen yanarak küle döndü

Suphi’nin kara gecesi
banner598
Timuçin DÖNMEZ
Başkent Lefkoşa’da dün gece saat 22.30 sıralarında seyir halindeyken motor kısmından alevlenen otomobil, yapılan tüm müdahalelere rağmen tamamen yanarak küle döndü. Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yakınlarında meydana gelen olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaması ise yüreklere su serpti.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, Suphi Altınöz yönetimindeki DG 805 plakalı araç Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesinde seyir halindeyken motor kısmından alevlendi. Bölgede bulunan taksi durağındaki şoförler, caddenin ortasında bir anda yanmaya başlayan aracı görünce hemen Lefkoşa itfaiyesini aradı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri DG 805 plakalı araçtaki yangını kontrol altına alarak söndürdü.
Yangın nedeniyle büyük korku ve panik yaşayan araç sürücüsü Suphi Altınöz, “Hastaneye gidiyordum. Gönyeli Çemberini geçtikten sonra motor kısmından bir yanık kokusu geldi. Hastaneye yaklaştığımda ise alevleri gördüm. Can havli ile araçtan indim ve imdat çağrısında bulundum. Sağ olsun Lefkoşa itfaiye ekibi gelerek yardımcı oldu. Arabamda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Tek tesellim cana zarar gelmedi” sözleriyle olayı anlattı.  

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474