banner564

3 gün tutuklu

Gideceği yere bırakmak için aracına aldığı yabancı uyruklu kadını boş bir araziye götürüp, şiddet yoluyla tecavüzde bulunmakla suçlanan E.A. yargı huzuruna çıkarıldı

3 gün tutuklu
banner598
Çiğdem AYDIN
Girne Alsancak bölgesinde önceki gün gerçekleşen olayda, gideceği yere bırakmak için aracına aldığı yabancı uyruklu kadını boş bir araziye götürüp, şiddet yoluyla tecavüzde bulunmakla suçlanan E.A. yargı huzuruna çıkarıldı.
Girne Kaza Mahkemesi’nde Kıdemli Yargıç Fügen Ulutekin'in huzuruna çıkarılan zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri verildi.
Mahkemeye olayla ilgili bilgileri aktaran polis, zanlı E.A’nın önceki gün Alsancak bölgesinde arabasına aldığı kadına tecavüz ettiği yönündeki iddianın araştırıldığını söyledi. Olayla ilgili alınacak ifadelerin ve tahlile gönderilen emarelerin olduğunu aktaran polis, soruşturmanın salimen yürütülmesi için zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkemede söz alan zanlı E.A, olayın tecavüz olmadığı, kendisinin de suçsuz olduğunu aktararak, hakkında verilen tutukluluk emrine itiraz etti.

Olay nasıl olmuştu?
Girne Alsancak bölgesinde gündüz vakti yolda yürüyen yabancı uyruklu kadının yanında duran ve “Gel seni bırakayım” diyen zanlı E.A., aracı doğruca sakin bir bölgedeki boş araziye çekti.
   Elde edilen bilgiye göre; araç içinde genç kadına şiddet kullanarak tecavüz eden ve E.A., polise yapılan şikayet sonrasında kısa sürede tutuklandı.
   Alsancak bölgesinde meydana gelen olayın aydınlanmasında, görgü tanığı olduğu bildirilen bir İngiliz kadın önemli rol oynadı. Tecavüz girişimini uzaktan fark eden kadının, olay yerine giderek, müdahalede bulunduğu öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2015, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473