banner564

4 kişi kefil oldu

Girne’de bir meyhanede çıkan kavgada iki kişiyi darp eden Ali Kiriş ile Hasan Taş teminata bağlandı

4 kişi kefil oldu
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de bir meyhanede çıkan kavgada iki kişiyi darp edip, birinin parmağını kıran, bir diğerinin ise kafasına buz kovası ile vuran Hasan Taş ile Ali Kiriş hakkındaki soruşturma tamamlandı. Olayın ardından 12 sonra polise teslim olan zanlılar dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Girne Adli Şube’de görevli polis, 2 Şubat tarihinde Girne’de bir meyhanede yaşanan olayda zanlı Ali Kiriş, Hasan Taş ve N.H. isimli bir şahsın bir taraf,  M.R., ve G.A.’nın ise diğer bir taraf olup kavga ettiklerini söyledi. Polis, çıkan kavgada M.R.’nin sol elinin bir parmağının kırıldığını ifade etti. Kavga esnasında Ali Kiriş’in buz kovasını M.R.’nin başına vurup ciddi bir şekilde darp ettiğini kaydeden polis, olaydan sonra kaçan ve aranan şahıs ilan edilen 3 zanlıdan Ali Kiriş ile Hasan Taş’ın 13 Şubat tarihinde polise teslim olduklarını belirtti. İki zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, KKTC vatandaşı olan zanlıların teminata bağlanmalarını talep etti.
Mahkeme, Ali Kiriş için 2 kefilin 50'şer bin TL, Hasan Taş için ise bir kefilin 100 bin TL, bir kefilin ise 70 bin TL kefalet senedi imzalaması şartı ile tutuksuz yargılanmalarına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473