banner564

5 yıla kadar hapisliği var

Kadınlar tuvaletine düzenek kurup cep telefonu ile fotoğraf çeken Sinan Kaftanlı güvenlik kameraları sayesinde yakalandı

5 yıla kadar hapisliği var
banner598

 Suna ERDEN

Girne’deki bir otelde teknisyen olarak çalışmaya başlayan Sinan Kaftanlı, kadınlar tuvaletine cep telefonu ile düzenek kurup iki kişinin müstehcen fotoğraflarını çektiği iddiasıyla tutuklandı. 
   Eylül ayında işe başladığı öğrenilen Kaftanlı’nın yaptıkları otelin güvenlik kameralarına takıldı. Otel yetkilileri zanlıyı polise şikâyet ederken, gözaltına alınan zanlının cep telefonunda iki kadına ait 8 adet müstehcen fotoğraf olduğu belirlendi. Çalışma izni iptal edilen zanlı dün teminat için çıkarıldığı Girne Kaza Mahkemesi kararı ile cezaevine gönderildi. 
   Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı Sinan Kaftanlı’nın ‘Özel hayatın gizliliğini ihlal’ ve ‘Cinsel taciz’ suçlarından tutuklandığını söyledi. Polis, zanlının 26 Eylül tarihinde Girne’de teknisyen olarak çalışmaya başladığı otelin kadınları tuvaletine gizli kamera yerleştirdiğini, iki ayrı kadının tuvalet içinde müstehcen görüntüler içeren 8 ayrı fotoğrafını çektiğini ifade etti. 
   Kadınların birine ulaşarak ifadesinin alındığını ve zanlıdan şikâyetçi olduğunu, bir kadının ise henüz bulunmadığını belirten polis,  zanlının çalışma izninin olayın hemen ardından durdurulduğunu, işlenen suçun 5 yıla kadar hapisliği olduğuna vurgu yaparak, ülkede statüsü olmayan zanlının yargılanıncaya kadar cezaevinde hükümsüz tutuklu olarak gönderilmesi talebinde bulundu. 
    Yargıç Meltem Dündar, zanlının davaları görüşülünceye kadar 2 ayı geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilmesine karar verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473