banner564

640 bin TL’ye mal olacak

Girne Belediyesi Açık Pazar Alanı Çevre ve Altyapı Düzenlemesi Projesi ile ilgili sözleşme imzaladı

640 bin TL’ye mal olacak
banner598

Girne Belediyesi, ‘Açık Pazar Alanı Çevre ve Altyapı Düzenlemesi Projesi’yle ilgili çıktığı ihaleyi kazanan Canilkan İnşaat Ltd. ile sözleşme imzaladı.

Girne Belediyesi’nde dün gerçekleşen imza töreninde projeye belediye adına Başkan Sümer Aygın, firma adına ise Canilkan İnşaat Ltd Direktörü Adil Köseoğlu imza koydu.

 

3 ayda tamamlanacak

Girne Açık Pazar alanında otopark yapımı, araç ve yaya yolları, Pazar çatı örtü ve düzeni, yağmursuyu kanalı, içme suyu şebekesi, yeşil alan ve çevre düzenlemesini kapsayan proje, yaklaşık 640 bin TL’ye mal olacak olup, 3 ayda tamamlanacak.

Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın yaptığı konuşmada, belediyenin şehrin ihtiyaçlarını karşılayacak projeleri hayata geçirmeye devam ettiğini belirterek, bu kapsamda Girne Açık Pazarı’nı modern çehreye kavuşturacaklarını söyledi.

Projenin, Barış Parkı, Girne Belediyesi Kültür Merkezi, Terminal Binası ve Ertuğrul Apakan Spor Kompleksi’ni içene alan master planının parçası olduğunu belirten Aygın, kente yeni belediye hizmet binası, kültür merkezi, spor ve yeşil alanlar kazandıracaklarını vurguladı.

Canilkan İnşaat Limited Direktörü Adil Köseoğlu ise projeyi söz verdikleri sürede tamamlamaya çalışacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2014, 03:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474