banner564

7 bin lira ödedi

Kıskançlık yüzünden tartıştığı sevgilisini önce darp ettiği ardından da rujla aynasına ‘Seni öldüreceğim’ yazdığı iddia edilen Hüsnü Aydın teminatla serbest kaldı

7 bin lira ödedi
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da yaşandığı iddia edilen olayda kız arkadaşını ciddi şekilde darp ettiği, ardından aynasına erkek cinsel organı resmi çizip, “Seni öldüreceğim” yazdığı ileri sürülen Hüsnü Aydın hakkındaki soruşturma tamamlandı. 
Genç kadının pırlanta yüzüğü ile aracının yedek anahtarını çaldığı da iddia edilen zanlı dün teminat talebi ile mahkemeye çıkarıldı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Murat Öztürk, zanlının, 10 Kasım 2019 tarihinde, sevgilisi olan M.K. isimli kadının evine gittiğini ve kıskançlık yüzünden tartıştıktan sonra 3 tokat vurarak ağız ve burnundan kan gelmesine neden olduğunu söyledi. Zanlının, kırmızı ruj ile müşteki aynasına erkek cinsel organı resmi çizerek cinsel taciz suçunu da işlediğini aktaran Öztürk, yine zanlının, ruj ile diğer bir ayna üzerine İngilizce olarak “Seni öldüreceğim” yazdığını ve M.K’nin kadının pırlanta yüzüğü ve aracının yedek anahtarını da sirkat ederek evden ayrıldığını söyledi.
Zanlının polise teslim olduğunu, 2 gündür tutuklu olduğunu belirten Öztürk, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. 
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler, zanlının 7 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve 2 kefilin 75’er bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi şartları ile serbest kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473