banner564

Herkesin bir hayali var

Devlet Piyangosu’nun Bir milyon ikramiyeli özel çekilişi büyük ilgi görüyor

Herkesin bir hayali var
banner598

 Ömer KADİROĞLU

KKTC’nin 36. kuruluş yıldönümünü nedeniyle Devlet Piyangosu’nun Bir milyon ikramiyeli özel çekilişi büyük ilgi görüyor. 15 Kasım gününe özel çekiliş biletleri kapış kapış satılıyor. Piyango bayileri, bilet satışlardan memnun olduklarını söylerken, büyük ikramiyenin hayalini kuran vatandaşlar da umutla çekiliş tarihini bekliyor.
Diyalog’a konuşan bayiler, ikramiye tutarının satışlar üzerinde etkili olduğunu ifade ederken, vatandaşlar ise kendilerine Bir milyon lira çıkması halinde yapacaklarını anlattı. 

Ne dediler…?

Altan Paşa (Piyango Bayisi)
“Genel olarak insanlar Devlet Piyangosu’na ilgi gösterse de özel çekilişte Bir milyon TL ikramiye verilecek olması biletlere rağbeti daha da arttırdı. Dört yıldır piyango bayisiyim 3 kez devlet 2 kez de Milli Piyangonun büyük ikramiyesi sattığım biletlere çıktı. 15 Kasım’a özel çekiliş tarihi yaklaştıkça bilet satışlarında da yaşanıyor.”

Ayşe Avcıbaşı
“Devlet Piyangosu’nun 15 Kasım çekiliş biletlerinden aldım. Devlet Piyangosu’nun vereceği Bir milyon TL’yi kazanmam halinde şu anda var olan ev borcumu ödeyip biraz da gezi planı yaparak harcamayı hedefliyorum. Sürekli olarak Devlet Piyangosu alıyorum ancak henüz amortinin üzerinde ikramiye kazanmadım.”

Rifat Zorel
“Devlet piyangosunun 15 Kasım çekiliş biletlerinden aldım. Çok fazla bilet almasam da arada bir tane alıyorum. Devlet Piyangosu biletlerinden almayı tercih ediyorum. Büyük ikramiye olan Bir milyon kazanmam halinde çocuklara da vereceğim hayır işi için de kullanacağım. Daha önce aldığım biletlere ikramiye isabet edip etmediğini takip edemedim çünkü unutuyorum ve günleri geçiyor.”

Emel Avcıbaşı
“Devlet Piyangosu’nu sürekli olarak alıyorum. KKTC piyangosu dışında bilet almıyorum. 15 Kasım çekilişi biletlerinden de iki seri şeklinde aldım. Devlet Piyangosu’nun belirlediği Bir milyon TL’yi kazanmam halinde yiyip içip gezeceğim. Daha önce ortak aldığım bir bilete büyük ikramiye, 5 kez de ikinci ikramiyeyi kazandım. Piyango konusunda şanslı olduğumu düşünüyorum.”

Şerif Sarıcaoğlu
“Genel olarak Devlet Piyangosu alıyorum. Devlete katkı olsun diye şansımı denerken Devlet Piyangosu ile deniyorum. Daha önce aldığım biletlerde amortiden başka bir ikramiye kazanmadım. Devlet Piyangosu’nun 15 Kasım çekilişi biletlerinden de aldım. Bir milyon TL’yi kazanırsam ne yapacağımı planlamadım. Para çıksın, elime geçsin sonra oturup ne yapacağım konusunda bir program belirlerim.”

Güler Diner
“Devlet Piyangosu’nun 15 Kasım çekilişi biletlerinden aldım. Normalde köyde kaldığım için bilet alamıyorum ancak Lefkoşa’ya geldiğim zamanlarda mutlaka şansımı deniyorum. Daha önce de aldığım biletler olmuştu ancak amortiden başka bir ikramiye kazanmadım. 15 Kasım çekilişi için belirlenen Bir milyon TL’yi kazanırsam çocuklarıma vereceğim. Kendime de biraz ayırıp kalanını çocuklarıma böleceğim. Kazanmazsan olur ancak kazanırsak çok daha güzel olur.”

Şenay Cansı
“Sürekli olarak Devlet Piyangosu alıyorum ancak amortiden başka bir ikramiye kazanamadım. Üç bilet aldım. Kısmet olur da çıkarsa kendime de çocuklarıma da ihtiyacı olanlara da veririm. İhtiyacı olanlara yardım etmezsek niçin yaşarız?.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473