banner564

9 kişi tutuklandı

Buca ve Yuca kardeşler arasında çıkan sopalı kavganın zanlıları mahkemeye çıkarıldı

9 kişi tutuklandı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da önceki gün trafik tartışması yüzünden başlayan sopalı kavganın zanlıları Ömer Ocak, Ali Ocak, Zafer Yuca, Barış Yuca, İbrahim Özdemir, Gültekin Tüğür, Aytekin Tüğür, Recep Sağlamoğlu ve İbrahim Baskın hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlılar dün teminat için Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı. Soruşturmayı yapan polis, 21 Haziran 2018 tarihinde meydana gelen kavga sonucu tutuklandıklarını söyledi.
Polis, olayın saat 11.30 sıralarında zanlı Ömer Ocak ile zanlı Zafer Yuca’nın, trafikte araçları ile seyrettikleri esnada bir birileri ile tartıştıklarını, ardından zanlı Ömer Ocak ile Zanlı Ali Ocak’ın, Zafer yuca’nın işletmeciliğini yaptığı dükkâna gittiğini ve tartışmanın büyüdüğünü söyledi. Tartışma esnasında zanlılardan Ömer Ocak ile Zafer Yuca’nın elleri ve ayakları ile birbirlerine vurarak kavga ettiğini ve diğer zanlılarında kavgaya karıştıklarını belirten polis, kavga esnasında zanlılar tarafından sopa, su borusu ve kesme makası gibi tecavüzkar aletlerin kullanıldığını ifade etti.

3 gün hücrede kalacaklar
Çıkan kavga sonucunda Zafer Yuca’nın sol el serçe parmağının kırıldığını aktaran polis, Zafer Yuca, Barış Yuca, Gültekin Tüğür ve Ömer Ocak’ın gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiklerini bildirdi. Soruşturmanın yeni başladığını belirten polis, mahkemeden süre talep etti.
Yargıç Gökhan Asafoğulları, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474