banner564

“Acılar son bulusun”

Hasan Taçoy, İslam dünyasının bu yıl buruk bir Ramazan Bayramı yaşadığına dikkat çekti

“Acılar son bulusun”
banner598
Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Sekreteri Hasan Taçoy, partide gerçekleşen bayramlaşmada, en büyük temennisinin Gazze’de dökülen kanın durması olduğunu vurguladı.
DP-UG Genel Merkezi’nde dün, bayramlaşma etkinliği düzenlendi. Bayramlaşmada konuşan Hasan Taçoy, İslâm dünyasının buruk bir Ramazan geçirdiğini, dolayısıyla buruk bir Ramazan Bayramı idrak edildiğini söyledi.
Başta Gazze olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde Müslümanların zulme maruz kaldığına dikkat çeken Hasan Taçoy, dünyanın gözü önünde gerçekleşen zulümlere yine dünyanın sessiz kaldığını, İsrail’in insanlığa sığmayan zulümlerine devam ettiğini belirtti. Taçoy; “Dualarımız Filistin’de akan kanların durması, yaşanan zulümlerin sona ermesi, dünyanın barış içinde yaşamasıdır” dedi.
Bayramların kardeşliğin, kaynaşma, birlik ve beraberliğin yoğunlaştığı, maneviyatı yüksek günler olduğunu belirten Taçoy, “Temennimiz tüm dünyada insanlık suçlarının, zalimlerin mazlumlara saldırısının sona ermesidir. Kendi ülkemizde de, yaşadığımız tüm sorunların giderilmesi ve halkımıza daha iyi bir gelecek sağlamak için DP Ulusal Güçler olarak hep birlikte çalışmamız gerektiğinin bilinciyle hareket ediyoruz. Bu vesileyle başta Halkımız ve tüm İslâm Âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2014, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474