banner564

“Adalete güveniyorum”

12 yaşındaki mağdur kızın babası, sözün bittiği yerde olduğunu söyledi

“Adalete güveniyorum”
banner598

 Suna ERDEN

Bafra’da kardeşi tarafından 12 yaşındaki kızına tecavüz edilen baba Z.B., yaşadıkları karşısında şoka uğradığını ifade etti. 
Diyalog’a konuşan mağdur kızın babası “Patlayacak gibiyim. Sözün bittiği yerdeyim” dedi. Konunun poliste ve adli makamlarda olduğunu belirten baba, “Adalete güveniyorum” şeklinde konuştu.
Bafra’da yaşanan olayda 12 yaşındaki yeğenine tecavüz ettiği iddiası ile tutuklu bulunan 36 yaşındaki Fatih Bozkurt hakkındaki soruşturma sürüyor. Polise verdiği ifadede yeğeninin rızasıyla cinsel ilişkiye girdiklerini iddia eden zanlı bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdürürken, zanlı hakkında yeni şikayetlerin yapıldığı öğrenildi. 
Zanlının 2017 yılında 12 yaşlarındaki bir kıza aşk mektubu gönderdiği, bu nedenle polislik olduğu ancak şikayetin geri çektiği bilgisi de elde edildi. 
Babaannesinde kalan yeğenine 2 ay boyunca 12 kez tecavüz eden zanlının, kız çocuğunu susturmak için ölüm tehdidinde de bulunduğu öğrenildi.

‘Patlayacak gibiyim’
Polis, infiale neden olay olayla ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdürürken,  henüz 12 yaşında talihsiz bir olaya maruz kalan kız çocuğunun babası Diyalog’a konuştu. 
Yaşadıkları karşısında büyük bir üzüntü duyduğunu, şok yaşadığını söyleyen baba Z.B., adalete güvendiğini dile getirdi.
Mağdur kızın babası sosyal medyada yapılan bazı yorumlara da açıklık getirdi. Bazı yorumlarda zanlıya iftira atıldığında dair cümleler sarf edildiğini, bu nedenle kendisinin de bu yorumlara karşın “Bir şey bilmeden konuşuyorsunuz” şeklinde cevap yazdığını ifade etti.
Baba Z.B., “Patlayacak gibiyim. Sözün bittiği yerdeyim” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474