banner564

Ağacı Değil Aracı Yaktı

Ustasından maaşını alamadığı gerekçesiyle makinist garajını ateşe vermekle suçlanan Sercan Ağaçdalı tutuklandı

Ağacı Değil Aracı Yaktı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, tamirci dükkânında çalışan Sercan Ağaçdalı’nın, ustasından alacağını tahsil edemediği gerekçesiyle işyerini ateşe verdiği öne sürüldü. İddialara göre; Sercan Ağaçdalı, arkadaşı Mustafa Ünlü’yü de yanına alarak makinist garajına gitti ve tamirhanede bulunan bir aracı ateşe verdi. Yapılan soruşturma sonucu tespit edilen Sercan Ağaçdalı ve Mustafa Ünlü gözaltına alındı.
İki zanlı dün tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı.  Mahkemeye meseleyi aktaran polis memuru, zanlı Sercan Ağaçdalı’nın, Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir tamirhaneye zanlı Mustafa Ünlü ile birlikte giderek, alacağını tahsil edemediği gerekçesi ile tamirhanede bulunan bir aracın koltuğuna benzin döküp ateşlemek sureti ile kasti hasara uğrattığını söyledi. 

2 gün tutukluluk verildi
Soruşturmanın yeni başladığını bildiren polis memuru mahkemeden süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazan Aksun, yeni başlayan soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların, 2 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473