banner564

Akıncı: Yangın ile ilgili kesin bir bilgi yok

Cumhurbaşkanı Akıncı, Kapalı Maraş’ta meydana gelen yangının çıkış nedeninin henüz tespit edilmediğini söyledi

Akıncı: Yangın ile ilgili kesin bir bilgi yok
banner598
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, dün Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ve Genel Müdür İlkin Yoğurtçuoğlu’nu kabul etti. Kabulde Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Gürdal Hüdaoğlu da hazır bulundu. 
Akıncı kabulde yaptığı konuşmada Kıbrıs müzakereleri ve Maraş’taki yangın hakkında açıklamalarda bulundu. Akıncı iki taraf arasında çatışma kültürünün yerini yardımlaşma kültürünün alması gerektiğine inandığını, ancak bunun pratikte karşılığını alabilmek için daha zamana ihtiyaç olduğunu belirtti. 
Kapalı Maraş’ta önceki gün meydana gelen yangının çıkış nedeninin henüz tespit edilmediğini söyleyen Akıncı, bu konuda kesin bilgi olmadan yorum yaparak, spekülasyonlara katkıda bulunmak istemediğini kaydetti. 
Cumhurbaşkanı Akıncı kabulde ayrıca Limasol Türk Kooperatif Bankası’nın halkın bağrından çıkmış, çok insanın emek verdiği bir banka olduğunu, sosyal sorumluluk alanında hizmet üretmesinin çok önemli olduğunu, buna değer verdiğini ifade etti. 
Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, bankanın bu yıl 76’ncı kuruluş yılını kutladığını belirterek, yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili Cumhurbaşkanına bilgi verdi. 

Sadıkoğlu, Akıncı’yı festivale davet etti
Öte yandan Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, dün İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu kabul etti. Görüşmede Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Gürdal Hüdaoğlu da hazır bulundu.
Kabulde Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı 3 Temmuz’da başlayacak 47’nci Geleneksel İskele Festivali’ne davet eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, festivalin uluslararası boyutta olacağını belirtti.
Yerel seçimler öncesi verdiği sözlerin arkasında olduğunu, verdiği sözlerin yüzde 75’inin birinci yılda yerine getirildiğini anlatan Sadıkoğlu, Karpaz bölgesi halkının kullandığı 61 dönümlük piknik alanının yeniden düzenlendiğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2015, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473