banner564

Ali Bolatçıoğlu suçsuz bulundu

Gönyeli’deki düğünde çıkan kavgada Şahin Kıolgar’ı bıçakla yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan Yavuz Bolatçıoğlu teminata bağlandı

Ali Bolatçıoğlu suçsuz bulundu
banner598
Gönyeli’de düğün öncesi kız alma merasimi esnasında çıkan kavgada kız tarafı olan Şahin Khogar’ı bıçakla yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan zanlılardan Ali Bolatçıoğlu’nun suçsuz olduğu ortaya çıktı. Olayın zanlısının damadın amcası Yavuz Bolatçıoğlu olduğu tespit edilirken, zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Polis, zanlı Yavuz Bolatçıoğlu’nun 10 Ağustos 2014 tarihinde saat 19.30 sularında Gönyeli’de meydana gelen kavgada 13 santim uzunluğundaki bıçakla Şahin Khogar’ı üç kez karın kısmından, bir kez de kolundan bıçakla ağır yaraladığını söyledi. Polis olayın ardından ilk etapta Ali Bolatçıoğlu’nun yaralama suçundan tutuklandığını ancak zanlının aynı gün akşam saatlerinde polise giderek suçu kendisinin işlediğine dair ifade verdiğini kaydederek,yapılan soruşturmada bıçaklama olayını zanlı Yavuz Bolatçıoğlu’nun yaptığını tespit ettiklerini açıkladı. Polis,zanlının mahkeme kararı ile 3 gün tutuklu kaldığını, hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını ve teminata bağlanmasını talep etti.

İki kefil 25’er bin kefalet
Mahkeme iki kefilin 25’er bin TL kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna isbati vucud etmesi şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2014, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473