banner564

Ali İhsan ve Kerem Türker tutuksuz yargılanacaklar

Ercan’da Cindy’ye takılan Ali İhsan ve Kerem Türker hakkındaki polis soruşturması tamamlandı

Ali İhsan ve Kerem Türker tutuksuz yargılanacaklar
banner598
Ercan Havalimanı’nda, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından 7 Mayıs tarihinde detektör köpeği eşliğinde yapılan rutin kontrollerde üzerlerinde uyuşturucu madde bulunarak tutuklanan Ali İhsan ve Kerem Türker hakkındaki polis soruşturması tamamlandı. 
Zanlılar üç gün süren tutukluluğun ardından dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada 7 Mayıs tarihinde ülkeye giriş yapan Ali İhsan ve Kerem Türker’in üzerinde Narkotik detektör köpeği Cindy’nin tepki vermesi ile arama yapıldığı belirtildi. Polis, zanlıların üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildiğini söyledi. Zanlı Ali İhsan’ın üzerinde 2 gram 212 miligram, zanlı Kerem Türker’in ise 2 gram 444 miligram centetik cannabionid türü uyuşturucu bulunduğunu, zanlıların üç gündür tutuklu olduğunu kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek her iki zanlının da davalarında hazır olması için uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.
Mahkeme, zanlıların yurtdışına çıkışlarının yasaklanması, haftada bir gün en yakın polis karakoluna gidip imza atmaları ve 10’ar bin TL nakit teminat yatırmaları şartları ile tutuksuz yargılanmalarına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473