banner564

“Manga’dan aldım”

Sarayönü’nde, narkotik tarafından üzerinde yapılan aramada uyuşturucu bulunan Mahmut Fırat Gürler, sorgusunda her şeyi anlattı

“Manga’dan aldım”
banner598
Başkent Lefkoşa’da Sarayönü bölgesinde yürüdüğü esnada narkotik tarafından üzerinde yapılan aramada uyuşturucu bulunan Mahmut Fırat Gürler ile bahse konu uyuşturucuyu sattığı iddia edilen Hamit Manga dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Lefkoşa Kaza Mahkemesi’de gerçekleştirilen duruşmada zanlılar hakkındaki soruşturmayı yürüten narkotik polisi olguları aktardı. 
Polis, zanlı Mahmut Fırat Gürler’in Lefkoşa’da saray önü bölgesinde devriye gezen polis ekipleri tarafından durdurulduğunu ve üzerinde bir gram sentetik Cannabionit türü uyuşturucu bulunduğunu söyledi. 
Zanlının sorgusunda uyuşturucu maddeyi Hamit Manga’dan aldığını itiraf ettiğini kaydeden polis, Hamit Manga’nın da soruşturma amaçlı tutuklandığını söyledi. 
Polis, zanlılar hakkında başlatılan soruşturmanın henüz yeni başladığını belirterek 3 gün süre ile tutuklu kalmalarını talep etti. 
Talebi ve aktarılan olguları değerlendiren mahkeme zanlıların 3 yerine 2 gün süre ile tutuklu kalmalarının yeterli olacağını açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473