banner564

Alsancak şenlenecek

Birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Deniz Festivali yarın başlıyor

Alsancak şenlenecek
banner598
Teoman TURAN
Alsancak Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Deniz Festivali 3 – 6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Festival yarın saat 19.00’da Lemar Meydanı’nda düzenlenecek kortej yürüyüşüyle başlayacak. Alsancak Belediyesi Çok amaçlı Kültür Merkezi’nin açılışı ise saat 20.00’de yapılacak.
Birçok kültürel, sanatsal aktivite  yanında çeşitli yarışma, eğlence ve konserlere ev sahipliği yapacak festival kapsamında,  yerel gruplarımızdan SOS, Alsancak Belediyesi Halk Dansları, Abdullah Öztoprak Show, İmge&HüseyinKırpala Latin Dans Gösterisi, FriendsLineDancers Dans Gösterisi, Koray Ardost Grup Reflection konseri  yer alacak.
Festival kapsamında 5 Ağustos Cumartesi günü  saat 20.30’da , Yetenek Sizsiniz finalisti İllüzyonist Enver Ertaş gösterisi, saat 22.00’de de  Kıraç konseri yer alacak.


Ataser: Sanatsal etkinlikler artacak
Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser dün Merit Premium Hotel’de düzenlediği basın toplantısında, Deniz Festivali ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Ataser’in basın toplantısına, festivale katkıda bulunan ana sponsorMerit Oteller Grubu, Telsim ve Ektam Kıbrıs temsilcileri ile Alsancak Belediye Meclis Üyeleri de yer aldı.
Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, basın toplantısında yaptığı konuşmada, bölgede bu yıl 3.cüsünün yapılacağı “Deniz Festivali”nin, bölgedeki kültürel ve sanatsal etkinlikleri arttırmayı hedeflediğini belirtti.
Belediye Başkanı Fırat Ataser, halkı, 3-6 Ağustos tarihleri arasında yer alacak “Alsancak Deniz Festivali”ne davet etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 02:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474